AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Σεπ 2013

Εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου από τις 11/9

 

Αρχίζουν στις 11 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές των πρωτοτετών φοιτητών στα τμήματα της Σχολής Θετικών Επιστημών στο Καρλόβασι Σάμου.

Θα διαρκέσουν έως και τις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 30 Σεπτεμβρίου.

Οι εγγραφές των πρωτοετών στην εισαγωγική κατεύθυνση "Μαθηματικών" του Τμήματος Μαθηματικών,  θα γίνονται στο κτίριο  Ηγεμονείο από τις 10:00 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι.

Οι εγγραφές των πρωτοετών στην εισαγωγική κατεύθυνση "Στατιστικής και Αναλογιστικών - Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών" του Τμήματος Μαθηματικών θα γίνονται στο κτίριο Βουρλιώτη από τις 09:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Οι εγγραφές των πρωτοετών στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων θα γίνονται στο κτίριο  Λυμπέρη, από τις 09:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.


Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται κατά την εγγραφή των πρωτοετών είναι (βάσει σχετικής εγκυκλίου που αφορούσε στους εισακτέους του ακαδημαϊκού έτους 2012-13)*:

1) Τίτλος απόλυσης. Απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του σχολείου από το οποίο αποφοιτήσατε ή νόμιμα κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο του τίτλου αυτού.
2) Υπεύθυνη δήλωση, στην οποία δηλώνετε ότι δεν είστε εγγεγραμμένοι/ες σε άλλο Τμήμα ή Σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα. 
3) Έξι φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας (έγχρωμες ή ασπρόμαυρες).
4) Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας (δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένο).
5) Εκτός των παραπάνω, και μόνο όσοι αποφοίτησαν από το Γενικό Λύκειο (90% και 10%) και ΕΠΑΛ - ΟΜΑΔΑ Β΄ (90% και 10%)  υποβάλλουν και νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης.
6) Τα αγόρια που χρειάζεται να πάρουν "Βεβαίωση Σπουδών για Στρατολογική Χρήση" θα πρέπει επιπλέον να καταθέσουν το Πιστοποιητικό περί εγγραφής στα μητρώα αρρένων, που εκδίδεται από το Δήμο στον οποίο έχετε εγγραφεί (δηλαδή εκεί που βρίσκεται η οικογενειακή σας μερίδα). Σε περίπτωση που δεν προσκομιστεί το Πιστοποιητικό του Δήμου, υπάρχει η δυνατότητα αυτεπάγγελτης αναζήτησής του από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Στην τελευταία περίπτωση, η "Βεβαίωση Σπουδών για Στρατολογική Χρήση" που εκδίδει το Πανεπιστήμιο δεν θα δοθεί την ώρα της εγγραφής, αλλά με κάποιες ημέρες καθυστέρησης.

* αναμένεται η αντίστοιχη ενημέρωση, από το Υπουργείο Παιδείας, για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής πρωτοετών του ακαδημαϊκού έτους 2013 – 2014.