AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Σεπ 2013

Στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στη Σάμο για τους μετανάστες


Μέλη του τμήματος δικαιωμάτων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α έρχονται στη Σάμο στις 13/9 για να επισκεφτούν τις πύλες εισόδου μεταναστών και προσφύγων και να διερευνήσουν τον τρόπο και τα προβλήματα υποδοχής τους.

Πρόκειται για τη Βασιλική Κατριβάνου, βουλευτίνα Β’ Αθήνας, τη Μάνια Μπαρσέφσκη, μέλος πολιτικής γραμματείας υπεύθυνη για τα δικαιώματα, τον Δημοσθένη Παπαδάτο, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και την Ελένη Σπαθανά, νομικό του τμήματος Δικαιωμάτων.

Θα επισκεφτούν τον Δήμο, την Περιφέρεια,τις Δικαστικές Αρχές, την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο, το Νοσοκομείο και το Κέντρο Κράτησης Μεταναστών.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στο Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου, στην Πλατεία Πυθαγόρα, θα γίνει ανοιχτή συζήτηση με φορείς και πολίτες της Σάμου για την υποδοχή των μεταναστών και των προσφύγων στο νησί και τις θέσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για το Μεταναστευτικό.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 θα δοθεί συνέντευξη τύπου από το κλιμάκιο στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Εμμ. Σοφούλη 18 (άνωθεν του οφθαλμιατρείου του κ. Κόκκα), όπου θα ζητηθούν οι διαπιστώσεις του κλιμακίου από την επίσκεψη στη Σάμο.