AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Σεπ 2013

Θρίλερ με τις έρευνες για την οικογένεια του Σύριου μετανάστη


Μετά την έντονη φημολογία ότι βρέθηκαν απανθρακωμένα τα πτώματα της συζύγου και των δύο ανήλικων παιδιών Σύριου λαθρομετανάστη, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, υπό την εποπτεία του αστυνομικού διευθυντή και τη συμμετοχή μελών της ομάδας διάσωσης, αλλά και συγγενών του Σύριου, ξεκίνησαν από νωρίς σήμερα το πρωί έρευνες στην περιοχή του Ακρωτηρίου Πράσσο στη βορειοανατολική Σάμο.

Τα όποια ευρήματα από τις έρευνες της Αστυνομίας θα σταλούν στις αρμόδιες υπηρεσίες για εξέταση DNA ώστε να εξακριβωθεί η ταυτότητά τους.

Ο ίδιος ο Σύριος λόγω συναισθηματικής φόρτισης δεν συμμετείχε στις έρευνες, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ισχυρισμοί του ιδίου δεν επιβεβαιώνονται. Να υπενθυμίσουμε ότι είχε εντοπιστεί στις 22 Ιουλίου, μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς που έκαιγε για δεύτερη μέρα στην περιοχή Ζωοδόχος Πηγή, και είχε δηλώσει ότι μαζί του, στο σκάφος που τον μετέφερε από την Τουρκία, ήταν και η οικογένειά του, την οποία και αναζητούσε. Ο λαθρομετανάστης ισχυρίστηκε ότι στην προσπάθειά του να βρει δρόμο διαφυγής από το Ακρωτήριο Πράσσο χάθηκε, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί και να συλληφθεί από τις αρχές.

Πηγή: Η Καθημερινή