AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Σεπ 2013

Σημαντική προβολή της Σάμου στη Διεθνή Έκθεση Σμύρνης

Φωτογραφία: Αντιγόνη Πλατίγκου / Facebook

Θετικός κρίνεται ο απολογισμός της συμμετοχής του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου στην 82η Διεθνή Έκθεση της Σμύρνης, η οποία έκλεισε χθες τις πύλες της.

Η Σάμος συμμετείχε με δικό της περίπτερο ενώ υπήρχε παρουσία μελών του εμπορικού συλλόγου αλλά και επιχειρηματιών που παρουσίασαν τα προϊόντα τους (λάδι, μέλι, χειροποίητα σαπούνια, κεραμικά, άνθη κ.ά.).

"Βασικοί μας στόχοι είναι αφενός η ανάδειξη της πόλης της Σάμου ως τουριστικού προορισμού και η άμεση επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου μέχρι και το Νοέμβριο και αφετέρου η δυνατότητα προσέγγισης για τη δημιουργία επιχειρηματικών συναλλαγών", δήλωσε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου, Δέσποινα Κάιλα. "Θα πρέπει όλοι οι φορείς μαζί και συντονισμένα να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την διευκόλυνση των επισκέψεων των Τούρκων τουριστών στην Σάμο. Ήδη η Λέσβος και η Χίος απολαμβάνουν τα αποτελέσματα των σωστών κινήσεων που έχουν γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια που τα γειτονικά νησιά είχαν επενδύσει στην μεγάλη αγορά της γειτονικής μας Σμύρνης", κατέληξε.

Στη Διεθνή Έκθεση της Σμύρνης συμμετείχε ένα ευρύ φάσμα από τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού, δηλαδή εμπορικές επιχειρήσεις, τουριστικές επιχειρήσεις, παραγωγικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, με στόχο το άνοιγμα νέων εμπορικών δρόμων και αγορών, προς όφελος της τοπικής οικονομίας.