AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Σεπ 2013

Γραφείο πληροφοριών του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου για φοιτητές



Ξεκίνησε από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η λειτουργία του Γραφείου Πληροφοριών του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου, με σκοπό την καθοδήγηση των φοιτητών και των οικογενειών τους κατά την διάρκεια των εγγραφών των πρωτοετών στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. 

Στο γραφείο ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληροφορίες για την πόλη του Καρλοβάσου, τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, τα καταστήματα (δηλαδή πού θα βρει τι), τα κτίρια του Πανεπιστημίου, τη Φοιτητική Εστία, τα δρομολόγια πλοίων και Κ.Τ.Ε.Λ και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Επίσης μπορεί να προμηθευτεί τον χάρτη της πόλης με πλήρη καταγραφή των καταστημάτων, φυλλάδια προσφορών και καταλόγους delivery από όλα τα εστιατόρια της πόλης.


Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον χάρτη του Καρλοβάσου σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Το γραφείο βρίσκεται στην αρχή της οδού Χατζηγιάννη, θα λειτουργεί όλο τον Σεπτέμβριο και οι ώρες λειτουργίας είναι από 10:00-15:00. Το ωράριο ενδέχεται να επεκταθεί μετά τις 9 Σεπτεμβρίου. Τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου μπορούν να προσκομίσουν διαφημιστικά φυλλάδια, κάρτες αλλά και ενοικιαστήρια διαμερισμάτων στο γραφείο πληροφοριών. Υπεύθυνη του γραφείου είναι η Σταματία Παπαθανάση. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την κ. Μαρία Σούτου για την παραχώρηση του καταστήματος και τον κ. Κώστα Σταύρου για την πολύτιμη βοήθεια του.