AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

31 Οκτ 2013

Ζητούνται τρεις ταχυδρόμοι στη Σάμο


Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα προσλάβουν τρεις διανομείς με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών πλήρους απασχόλησης, προκειμένου να καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες στη Σάμο.


Η μία θέση αφορά το κεντρικό κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στην πόλη της Σάμου και οι υπόλοιπες δύο θέσεις το κατάστημα Καρλοβάσου.


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. – Περιφ/κή Δ/νση Πειραιά & Αιγαίου, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Τσαμαδού 23 και Φίλωνος 36, Τ.Κ. 185 10 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ (για την Ανακοίνωση ΣΟΧ 18/2013), Υπόψιν κ. Όλγας Συμεώνογλου (τηλέφωνο: 210-4146112 και 210-4146141).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Για λεπτομέρειες δείτε την αναλυτική προκήρυξη, η οποία αφορά συνολικά 35 θέσεις στα ΕΛ.ΤΑ έξι νομών της Ελλάδας.