AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Οκτ 2013

Ερωτηματολόγια για την διά βίου μάθηση


Όσοι δημότες της Σάμου ενδιαφέρονται γα τα προγράμματα διά βίου μάθησης θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια για την ανίχνευση των τοπικών εκπαιδευτικών αναγκών έως τις 11/11/2013.

Τα ερωτηματολόγια ανίχνευσης τοπικών εκπαιδευτικών αναγκών, που φέρουν άνω δεξιά την ένδειξη "ΤΥΠΟΥ Α", συμπληρώνονται εθελοντικά από:

- Ενήλικες κατοίκους του Δήμου που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για προσωπικούς, κοινωνικούς ή / και επαγγελματικούς λόγους.

Το ερωτηματολόγιο ανίχνευσης τοπικών εκπαιδευτικών αναγκών που φέρει άνω δεξιά την ένδειξη "ΤΥΠΟΥ Β", συμπληρώνεται εθελοντικά από:

- Εκπροσώπους συλλογικών φορέων και κοινωνικών εταίρων του Δήμου.
- Επαγγελματίες του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα που δραστηριοποιούνται στους τομείς της τυπικής ή/και μη τυπικής εκπαίδευσης.

Το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται εύκολα και αποστέλλεται στο Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) με τους τρόπους που περιγράφονται στην πρώτη σελίδα του.

- Η συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου δεν δημιουργεί οποιαδήποτε δέσμευση συμμετοχής στο Πρόγραμμα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ).

- Η εγγραφή, τα εκπαιδευτικά βοηθήματα και η παρακολούθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα Κ.Δ.Β.Μ παρέχονται δωρεάν.

- Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να μην συμπληρώνουν περισσότερα από ένα ερωτηματολόγια.

Για κάθε διευκρίνιση επικοινωνήστε με το Δημοτικό Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Δ.Κ.Δ.Β.Μ) Σάμου στο τηλέφωνο 2273080103.