AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Οκτ 2013

Η περιοδεία της Διαμάντως Μανωλάκου στη Σάμο


Στα γραφεία των Συλλόγων Πολυτέκνων και Τριτέκνων Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων βρέθηκε η βουλευτής και μέλος της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε Διαμάντω Μανωλάκου.

Συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό σύμβουλο και Πρόεδρο των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου Σταμάτη Φιλιππή και τον Γραμματέα της Τ.Ε. του Κ.Κ.Ε Σάμου Νίκο Σορόκο, η κ. Μανωλάκου ενημερώθηκε για τα προβλήματα των ακριτικών πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών.

Η βουλευτής - παιδί πολύτεκνης οικογένειας και η ίδια - δήλωσε ότι η αντιμετώπιση του δημογραφικού δε μπορεί να γίνει αν δεν αντιμετωπιστούν ορισμένοι από τους βασικούς παράγοντές του, όπως είναι η φτώχεια, η ανεργία, η ανασφάλεια, το κόστος ζωής κλπ. «Η ελευθερία επιλογής αν και πόσα παιδιά θα αποκτήσει μια οικογένεια, μπορεί να υπάρξει μόνο αν είναι λυμένα, με ευθύνη του κράτους, τα προβλήματα που σχετίζονται με τη γέννηση και την ανάπτυξη του παιδιού», είπε μεταξύ άλλων.

Στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας της στη Σάμο, η κ. Μανωλάκου είχε συνάντηση και με το Δ.Σ και τον διευθυντή της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ), όπου εξέφρασε τη συμπαράσταση του Κ.Κ.Ε στους Σαμιώτες αμπελουργούς, μπροστά στην επαπειλούμενη άρση του αναγκαστικού νόμου που διέπει τη Συνεταιριστική Ένωση. Η βουλευτής παρέλαβε και υπόμνημα της Ε.Ο.Σ.Σ για να φέρει ακόμη μια φορά το θέμα στη Βουλή.

Αμέσως μετά μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων της Ε.Ο.Σ.Σ, περιόδευσε στα χωριά Πύργος και Πλάτανος όπου μίλησε στους κατοίκους, ενώ μίλησε και σε συγκέντρωση της Τομεακής Οργάνωσης Σάμου του Κ.Κ.Ε στο Καρλόβασι, στην αίθουσα του Δήμου, με θέμα τις θέσεις του Κ.Κ.Ε για το διατροφικό ζήτημα και την αγροτική οικονομία.