AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Νοε 2014

"Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά" στις 13 και 14/11 στη Σάμο


Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου παρουσιάζει σε δύο παραστάσεις στη Σάμο το παραμύθι "Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά" του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.
            
Η πρώτη παράσταση θα δοθεί στις 7:15 μ.μ της Πέμπτης 13 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου (πρώην Δημαρχείο Καρλοβάσου) ενώ η δεύτερη στις 7:15 μ.μ της Παρασκευής 14 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Σάμου, στην πόλη της Σάμου.

Η υπόθεση του έργου:

Πρόκειται για ένα Βασιλιά που το πάθος του για υλικά αγαθά αλλά και για πανάκριβα και όμορφα ρούχα τον έχει κάνει να μην ενδιαφέρεται για τον λαό του και να τον παραμελεί. Για να καλύψει τα έξοδα του, δε διστάζει να τον φορολογεί σκληρά!

Όμως κάποια στιγμή πέφτει στην παγίδα του ίδιου τού του πάθους. Κάποιες πονηρές υφάντρες παρουσιάζονται με σκοπό να του υφάνουν μαγικά υφάσματα.

Από το σημείο αυτό αρχίζουν τα απρόοπτα με άφθονο γέλιο!

Ο σκοπός τους είναι να τιμωρήσουν την αλαζονεία του και να τον ρεζιλέψουν μπροστά στο λαό του! Έτσι του υφαίνουν τα πιο αέρινα ρούχα!


Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί: Περικλής Αλμπάνης, Γιάννης Παπαθανάσης, Φωτεινή Θωμοπούλου, Σπύρος Πετούσης και Φαίη Ψωμαδάκη.

Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α.

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6944283935.