AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Ιαν 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο οδικό δίκτυο της Σάμου


Προβλήματα δημιούργησε στη Σάμο η σφοδρή κακοκαιρία, καθώς έγιναν κατολισθήσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού.

Συγκεκριμένα, στον επαρχιακό δρόμο Αγίου Κωνσταντίνου - Μανωλατών έγινε κατολίσθηση βράχων, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πρόσβαση στο χωριό. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, χειριστές και υπάλληλοι της περιφέρειας για να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, δήλωσε σχετικά: "Οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χειριστές των μηχανημάτων της περιφέρειας μας και σε όλους τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους μας που αγωνίζονται από τα ξημερώματα μέχρι το βράδυ σήμερα πρωτοχρονιά μακριά από τα σπίτια τους -όπως κάνουν άλλωστε συνεχώς- προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές στο οδικό δίκτυο από την κακοκαιρία".

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν επίσης στην οδική πρόσβαση προς το χωριό Άμπελος ενώ μικρότερης έκτασης προβλήματα εμφανίστηκαν στο εθνικό δίκτυο Σάμου - Καρλοβάσου και τον περιμετρικό δρόμο της πόλης της Σάμου.

Η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου ήδη προγραμματίζει την εκτέλεση μελέτης για την οριστική επίλυση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν.


 


Δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες που ανάρτησε ο Ελισαίος Σπανός στη σελίδα του στο Facebook: