AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Μαρ 2015

Νέες πληροφορίες για τον αγώνα δρόμου "Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη"


Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τους αγώνες δρόμου 5 και 12 km που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15 Μαρτίου στην πόλη του Καρλοβάσου με την ονομασία "Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη", ενώ έγινε γνωστός και ο τρόπος παραλαβής των αριθμών συμμετοχής και του ενημερωτικού υλικού για τους αγώνες.

Θα συμμετάσχουν συνολικά 350 αθλητές.  

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παραλαμβάνουν τους αριθμούς συμμετοχής και λοιπό ενημερωτικό υλικό από  τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σάμου και το Κ.Ε.Π Καρλοβάσου την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015, από τις 10:00 έως τις 16.00.

Η εκκίνηση των αγώνων 5 km και 12 km θα γίνει στις 11:00 το πρωί από το Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου.

Ο τερματισμός και για τους δυο αγώνες θα γίνει επίσης στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου και εκεί θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των μεταλλίων στις 13:00 .

Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι αθλητές με αφετηρία το Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου  θα διέλθουν από  δρόμους και την κεντρική πλατεία του Καρλοβάσου μέχρι την περιοχή Ποτάμι όπου και θα ακολουθήσουν αντίθετη  πορεία. Κατά την διέλευση των αθλητών θα διακόπτεται για μικρό χρονικό διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων από όργανα της Αστυνομίας με την συνδρομή προσωπικού του Στρατού.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αθλητές θα περιλαμβάνει τις παρακάτω οδούς και σημεία:

α. Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου

β. Διασταύρωση Λυκούργου Λογοθέτη

γ. Οδός Βλιάμου.

δ. Κεντρική πλατεία Καρλοβάσου

ε. Κόμβος Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου

στ. Διασταύρωση Θεμιστοκλή Σοφούλη

η. Παραλιακή οδός Κωνσταντίνου Κανάρη

θ. Λιμένας Καρλοβάσου

ι. Περιοχή Ποτάμι

ια. Οδός 8ης Μαΐου

Κατά τις ώρες διεξαγωγής του αγώνα παρακαλούνται οι οδηγοί να δείξουν κατανόηση και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμόδιων οργάνων.


Δείτε τον χάρτη των διαδρομών 5 km και 12 km του αγώνα δρόμου "Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη" στην πόλη του Καρλοβάσου:

Κάντε κλικ στον χάρτη για μεγέθυνση

Τους αγώνες διοργανώνει η 79 Α.Δ.Τ.Ε (Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής), με την υποστήριξη του Ελληνικού Ορειβατικού Πεζοπορικού Συλλόγου Σάμου (Ε.Ο.Π.Σ.Σ) της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου και του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης Σάμου (Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ).