AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Φεβ 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τα εγκαίνια του Κ.Α.Π.Η στο Καρλόβασι

Φωτογραφίες του κ. Νίκου Δραπανιώτη

Εγκαινιάστηκε την Πέμπτη το Κ.Α.Π.Η Καρλοβάσου στο ανακαινισθέν κτίριο (αρχοντικό Σταύρου Πανέρη), επί της οδού Ιπποκράτους Ζαΐμη στο Νέο Καρλόβασι.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος και ο Δήμαρχος Μιχάλης Αγγελόπουλος.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ιστορία του κτιρίου και ευχαρίστησε την οικογένεια Πανέρη  για την ευγενική προσφορά ενός σαλονιού - κειμηλίου.

Ο κ. Αγγελόπουλος επεσήμανε μεταξύ άλλων: "Το κτίριο αποτελεί ένα δείγμα του ελληνικού νεοκλασικισμού με εκλεκτικιστικά στοιχεία. Είναι ένα κτίριο που διακρίνεται για τη φωτεινότητα και τη συμμετρία του", ενώ τόνισε ότι, "το χρέος κάθε δημοτικής αρχής είναι να ολοκληρώνει τα έργα των προηγούμενων με χρηστό τρόπο, με αποτελεσματικότητα και με την ποιότητα που δίνει προστιθέμενη αξία στην κοινωνία. 

Το Κ.Α.Π.Η Καρλοβάσου που ιδρύθηκε το 1984, στη διαδρομή αυτή των δεκαετιών υπηρέτησε τους δημότες τρίτης ηλικίας με πλήθος δράσεων και προγραμμάτων υγιεινής και ψυχαγωγίας που σκοπό είχαν και έχουν όχι μόνο να προσφέρουν υπηρεσίες στους ηλικιωμένους αλλά και να τους καθιστούν, όσο το δυνατόν, πιο ενεργούς και μετέχοντες στα κοινωνικά δρώμενα
".

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο της Σαμιακής Αρωγής Κυριάκο Πατσίδη, την Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ Άννη Ανδρεάδη και τους εργαζομένους για το έργο και την προσπάθειά τους.

Κατά την κοπή της πίτας απενεμήθη τεκμήριο τιμής και ευλάβειας (μια εικόνα της Παναγίας) στην κ. Δήμητρα Κατσικάκη για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά της στον ευγενή αυτό σκοπό.

Δείτε φωτογραφίες του κ. Νίκου Δραπανιώτη από την τελετή των εγκαινίων: