AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Φεβ 2016

Στοιβαγμένα μολυσματικά απόβλητα στην αυλή του Νοσοκομείου Σάμου

Πηγή φωτογραφίας: era-aegean.gr

Μολυσματικά απόβλητα του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, όπως σύριγγες κ.ά βρίσκονται στοιβαγμένα στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου, κατήγγειλαν πολίτες της Σάμου.

Μπορεί τα συγκεκριμένα υλικά να φυλάσσονται σε ανοιχτό χώρο, περιφραγμένο, ωστόσο σύμφωνα με τις καταγγελίες θα έπρεπε να είχαν απομακρυνθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο και να είχαν μεταφερθεί στην Αθήνα, σε ειδικούς χώρους διαχείρισης νοσοκομειακών αποβλήτων.

Ωστόσο αυτό δεν πραγματοποιήθηκε, προκαλώντας ερωτηματικά για τυχόν μόλυνση του περιβάλλοντος, αλλά και φόβους για τους κινδύνους που μπορεί να ελλοχεύουν σε όσους διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο εναπόθεσης των συγκεκριμένων υλικών.

Εξάλλου άλλο ένα περιστατικό στο χώρο της υγείας ήρθε για καταδείξει την ανάγκη να υπάρχει απευθείας συνομιλίας με το Ε.Κ.Α.Β Σάμου . Όταν πολίτες κάλεσαν το ασθενοφόρο για να παραλάβει ασθενή από την πόλη της Σάμου οι εργαζόμενοι στο τηλεφωνικό κέντρο επί αρκετή ώρα προσπαθούσαν να εντοπίσουν το σημείο που βρισκόταν ο ασθενής το οποίο σημειωτέον είναι από τα κεντρικότερα της πόλης. Χρειάστηκε δύο φορές να ζητήσουν διευκρινίσεις για τον τόπο που έπρεπε να πάει το ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β προκαλώντας τον εκνευρισμό των πολιτών που προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους . Το ασθενοφόρο δεν έφτασε ποτέ, αλλά ευτυχώς ο ασθενής συνήλθε.

Πηγή: era-aegean.gr