AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Φεβ 2016

Επίσκεψη του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου στη Σάμο


Στη Σάμο βρέθηκε από την περασμένη Πέμπτη έως και το Σάββατο ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου, Αριστείδης Καλάργαλης.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, από κοινού με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αλεξάνδρα Εμμανουηλίδου, και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημήτρη Ταμπαχανιώτη, συναντήθηκε με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, μαθητές και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (βουλευτή, Αντιπεριφερειάρχη, στελέχη του Δήμου).

Συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που αφορούν στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, που σχετίζονται με το επιστημονικό προσωπικό, τους μαθητές και την ευρύτερη κοινωνία και άπτονται των ιδιαιτεροτήτων των σχολείων και των περιοχών του νομού.

Σύμφωνα με τον κ. Καλάργαλη, σε όλες τις συναντήσεις υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος, πνεύμα αλληλοκατανόησης και διάθεση να καταβληθούν προσπάθειες από όλες τις πλευρές, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα στον χώρο της εκπαίδευσης του νομού Σάμου.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν οι σχολικοί σύμβουλοι Γεωργία Κρεμμυδιώτη και Λουίζα Νοβατσίδου από την Πρωτοβάθμια, καθώς και οι Γιάννης Ράλλης και Αντώνης Σπανός από τη Δευτεροβάθμια.

Πηγή φωτογραφίας: politischios.gr