AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Φεβ 2016

Επισκέψεις Κατρακάζου σε Μύλους και Παγώνδα


Τους Μύλους και τον Παγώνδα επισκέφθηκε την Τετάρτη ο Αντιπεριφερειάρχης  Σάμου Νίκος Κατρακάζος, με σκοπό τον προγραμματισμό των εργασιών συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου.

Συνοδευόμενος από στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας της Αντιπεριφέρειας, συναντήθηκε με τους προέδρους της τοπικής και δημοτικής κοινότητας Θέμο Παπαπαναγιώτου και Γιώργο Τσάτσο, αντίστοιχα, αλλά και με κατοίκους των δύο αυτών χωριών.



Στο πλαίσιο της εργολαβίας που η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου εκτελεί, αποφασίστηκε να γίνει διάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα από το Κ.Τ.Ε.Ο της ΠΕ Σάμου και για όλο το μήκος της επαρχιακής οδού μέχρι το Ηραίον, ασφαλτόστρωση τμημάτων της οδού από το γεφύρι (διασταύρωση προς Παγώνδα) έως την είσοδο του οικισμού Μύλων και στοχευμένες επεμβάσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας της οδού που οδηγεί στον Παγώνδα.


Ήδη από σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην επαρχιακή οδό Πυθαγορείου - Ηραίου.

"Στο επόμενο διάστημα έχουμε σχεδιάσει να επισκεφτούμε το σύνολο του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, αλλά και των χωριών της Σάμου, με στόχο τον καλύτερο προγραμματισμό των εργασιών συντήρησης, που άμεσα ξεκινάμε.

Την ερχόμενη Τρίτη θα είμαστε στην Ικαρία για να κάνουμε ανάλογη προσπάθεια, ενώ προγραμματίζουμε δράσεις και για το οδικό δίκτυο των Φούρνων"
δήλωσε σχετικά ο κ. Κατρακάζος.