AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Φεβ 2016

"Όχι στη δημιουργία hotspot στο Κοκκάρι"


Την κατηγορηματική της αντίθεση στη δημιουργία hotspot προσφύγων και μεταναστών στην ευρύτερη περιοχή του Κοκκαρίου Σάμου εκφράζει η Δημοτική Κοινότητα Κοκκαρίου.

Σε σχετική ανακοίνωση που έχει αναρτήσει στη σελίδα της στο Facebook αναφέρει για το θέμα τα εξής:

"Όσο αφορά την ίδρυση του HotSpot και την προτεινόμενη προς εγκατάσταση θέση 'Βίγλες' που ανήκουν στην κτηματική περιφέρεια της Δημοτικής Κοινότητας Κοκκαρίου σε γήπεδο ιδιώτη που το παραχωρεί προς ενοικίαση να σας ενημερώσουμε οτι η βούληση του ιδιώτη δεν είναι τεκμήριο όταν αφορά θέματα που επηρρεάζουν όχι μόνο μια ολόκληρη περιοχή αλλά και έναν ολόκληρο ΕΝΕΡΓΟ ΟΙΚΙΣΜΟ και δη όταν ο εν λόγω ιδιοκτήτης δεν είναι μόνιμος κάτοικος Κοκκαρίου.

Θέλουμε λοιπόν όχι να σας εφησυχάσουμε αλλά να σας διαβεβαιώσουμε οτι το εν λόγω θέμα παρακολουθείται.

Προς πάσαν ενδιαφερόμενο και εμπλεκόμενο στην διαδικασία αυτή ενημερώνουμε οτι η κοινότητα Κοκκαρίου μέσω της παρούσας ανάρτησης αλλά και επισήμως με σχετικό έγγραφό της αντιτίθεται σε κάθε και μόνο σκέψη περί εγκατάστασης HotSpot στην κτηματική της περιφέρεια.

Η πάσης φύσεως και επιμένουμε στο πάσης φύσεως υποβάθμιση του Οικισμού μας και την εν γένει περιοχής μας από οποιονδήποτε και αν προέρχεται δεν είναι αποδεκτή.

Ευχαριστούμε πάντως για την προτίμηση αλλά έχουμε δώσει ήδη, από παλαιοτάτων χρόνων μέχρι και σήμερα και δεν θα πάρουμε άλλο...
"