AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Απρ 2018

Μεγάλη διάκριση για σαμιώτικο ελαιόλαδο σε διεθνή διαγωνισμό!


Ασημένιο μετάλλιο στον "Athena International Olive Oil Competition", έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου που διοργανώνονται στην Ελλάδα, απέσπασε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "Elia" της οικογένειας Μάρκου από τα Κουμαίικα Σάμου!

Μετά την περσινή διάκριση του "Elia" με 3 χάλκινα μετάλλια σε 3 διαφορετικούς διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου που πραγματοποιήθηκαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Λονδίνο, φέτος το ελαιόλαδο "Elia" κατάφερε όχι μόνο να διαγωνιστεί ανάμεσα σε ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο, αλλά και να ανέβει κατηγορία, κατακτώντας ασημένιο μετάλλιο για την γεύση και την ποιότητά του.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "Elia" της οικογένειας Μάρκου διαγωνίστηκε ανάμεσα σε 295 δείγματα και κατάφερε να ξεπεράσει σε βαθμολόγια ελαιόλαδα από την Ισπανία, την Τυνησία αλλά και το Μαρόκο.

Η οικογένεια Μάρκου δηλώνει "περήφανη και αρκετά συγκινημένη για ακόμη μια φορά. Με κόπο και μεράκι η οικογένεια συνεχίζει και θα συνεχίσει την προσπάθεια της να αναδεικνύει το ελαιόλαδο της Σάμου, τόσο στην υπόλοιπη Ελλάδα όσο και σε όλο τον κόσμο".

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο και το σλόγκαν που την ακολουθεί: "Κλείσαμε σε ένα μπουκάλι όλο τον κόπο του Σαμιώτη ελαιοπαραγωγού"!  



Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση του ελαιολάδου της οικογένειας Μάρκου!

Important note for Google Translate users:
To watch the video please return to the untranslated version of this post. 

Μάθετε περισσότερα για το ελαιόλαδο της οικογένειας Μάρκου στην ιστοσελίδα και στη σελίδα της επιχείρησης στο facebook!