AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Απρ 2018

Τουριστική προβολή της Σάμου στην Κύπρο


Ο Δήμος Σάμου συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην διεθνή Έκθεση Τουρισμού "ΤΑΞΙΔΙ 2018" που διοργανώνεται από 20 έως και 22 Απριλίου στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου στη Λευκωσία.  
 
Ο δήμος διοργανώνει επίσης, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στην Κύπρο, το Γραφείο Ε.Ο.Τ. τον Σύνδεσμό Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου, το γραφείο διοργάνωσης ταξιδιών top kinisis, καθώς και το γραφείο διοργάνωσης εκθέσεων και εκδηλώσεων display art  ειδική εκδήλωση  παρουσίασης του νησιού μας ως τουριστικού προορισμού στις 24 Απριλίου 2018. Σε αυτό, πέραν των παρουσιάσεων, προετοιμάζεται εξειδικευμένη γευσιγνωστική δοκιμή των τοπικών προϊόντων της Σάμου που απευθύνεται  προς διακεκριμένους εκπροσώπους των Κυπριακών και διεθνών αρχών, Μέσων Ενημέρωσης, επιχειρηματιών,επιστημόνων καθώς και εκπροσώπους της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Οι επιχειρηματίες που θα ήθελαν να πλαισιώσουν αυτήν την καινοτόμα προσπάθεια, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο Δημάρχου και στα τηλέφωνα 2273350140-2273350166 έως και 16 Απριλίου 2018 ώστε, είτε να δηλώσουν την προσωπική συμμετοχή τους στην αποστολή (με ιδία δαπάνη), είτε για να διαθέσουν δείγματα των προϊόντων παραγωγής τους με στόχο την ποιοτική τους ανάδειξη κατά τη διάρκεια της εκθέσεως αλλά και της εκδήλωσης.

Η Σάμος ήδη προβάλλεται στην διαφημιστική καμπάνια του Τουριστικού Πρακτορείου  top kinisis ως προορισμός διακοπών με απευθείας σύνδεση Λάρνακα-Σάμος  κάθε Σάββατο, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, με την αεροπορική εταιρεία Cobalt.

Ο Δήμος Σάμου διοργανώνει τις παραπάνω δράσεις με στόχο την προώθηση και προβολή του νησιού στην πολλά υποσχόμενη τουριστική αγορά της Κύπρου.

Οι δράσεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο των διαρκών προσπαθειών του δήμου για διεύρυνση και αναβάθμιση του τουριστικού προφίλ της Σάμου και με βάση στο μεγάλο αποθετήριο πολιτισμού, ιστορίας και περιβάλλοντος που διαθέτει το νησί.