AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Ιουν 2018

"Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες" με τον Χάρη Ρώμα στη Σάμο στις 8 & 9 /7

 
Η θεατρική παράσταση "Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες" ανεβαίνει τον Ιούλιο στη Σάμο, με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Χάρη Ρώμα.
 
Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 8 Ιουλίου, στις 9.15μμ στην "Πορφυριάδα" Σχολή στο Καρλόβασι, ενώ η συνέχεια δίνεται τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, την ίδια ώρα, στο αρχαίο θέατρο Πυθαγορείου.
 
Μετά την επιτυχία που είχε η προηγούμενη συνεργασία του Χάρη Ρώμα με την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου στο έργο "Ο μαγικός κόσμος του Σκρουτζ", οι δύο πλευρές αποφάσισαν και ανανέωσαν τη συνεργασία τους.
 
Το νέο αυτό έργο που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι κερδίζει επάξια περίοπτη θέση στη παγκόσμια βιβλιοθήκη.
 
Το βιβλίο, που εκδόθηκε το 1873 και από τότε μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές, θα "ζωντανέψει" στη σκηνή σε σκηνοθεσία και ερμηνεία του Χάρη Ρώμα.
 
Μαζί του θα είναι ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί, που, με οδηγό τον "Φιλέα Φονγκ", με τη βοήθεια του αερόστατου και τον χαρισματικό Πασπαρτού, θα γνωρίσουν μέσα σε 80 ημέρες όλον τον κόσμο, θα "επισκεφθούν" και την αρχαία Ελλάδα!
 
"Τα εντυπωσιακά κοστούμια και χορευτικά αποτυπώνουν την μαγεία και των 5 ηπείρων που θα παρακολουθήσουμε, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να γνωρίσουμε μαγικές χώρες και άλλους λαούς!" αναφέρουν οι συντελεστές της παράστασης.
 
Πληροφορίες-κρατήσεις: Τάσος Φουντουλάκος, τηλ. 6941 676762, FB: dinamikisamou
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com