AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Απρ 2019

Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Πύργου "Κυβέλη" έως και τον Αύγουστο


Τη διοργάνωση ποικίλων εκδηλώσεων έως και τον Αύγουστο αποφάσισε την Κυριακή το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Πύργου «Η Κυβέλη». Δείτε ποιες είναι οι εκδηλώσεις αυτές:

• Μ. Παρασκευή 26 Απριλίου 2019 10:00-14:00: Κέρασμα καφέ και σταρόζουμου στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου στην πλατεία του Πύργου για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.
    
• Σάββατο 11 Μαΐου 2019 και ώρα 18:00: Απονομή ζωνών Tang Soo Do – βράβευση του Βιοπαθολόγου κ. Μάνου Λογοθέτη για την προσφορά του στο Σύλλογο "Η Κυβέλη" και ιδιαίτερα για τα μαθήματα του  Tang Soo Do.
    
• Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019: Συμμετοχή στην επιστημονική ομιλία του Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» στο Πυθαγόρειο.
    
• Σάββατο 3 Αυγούστου: Συμμετοχή με περίπτερο του συλλόγου στην εκδήλωση της Λευκής Νύχτας στην πόλη της Σάμου. Μέλη του συλλόγου θα συμμετάσχουν με την δημιουργία παραδοσιακών λουκουμάδων και τηγανίτας. Επίσης θα γίνουν επιδείξεις της ομάδας Tang Soo Do Πύργου (πρώτη εμφάνιση) στη Λευκή Νύχτα.
   
• Σάββατο 17 Αυγούστου 2019: Διοργάνωση της εκδήλωσης «Κυβελομαγειρέματα» στην Πλατεία του Πύργου. Πρώτη εμφάνιση της χορευτικής ομάδας του συλλόγου.

Επίσης προγραμματίζεται ακόμη μια εκδήλωση τον μήνα Ιούλιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Πύργου «Η Κυβέλη» αναφέρει "ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές του έργου του Συλλόγου που έχουν σταθεί αρωγοί στην προσπάθεια μας και χωρίς την βοήθειά τους η υλοποίηση του θα ήταν πολύ δύσκολη"!

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com