AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Απρ 2019

Ο δήμος και ο ΕΟΣ Σάμου σε διεθνή τουριστική έκθεση στην Κύπρο από 3-5/5

Φωτογραφία αρχείου

Στην έκθεση "Ταξίδι 2019" που διοργανώνεται φέτος για 22η συνεχή χρονιά στη Λευκωσία της Κύπρου συμμετέχει και πάλι με δικό του περίπτερο ο δήμος Σάμου. Το παρών θα δώσουν και τα κρασιά του ΕΟΣΣ.

Η έκθεση "Ταξίδι 2019" Κύπρου, ανοίγει τις πύλες της  στις 3 Μαΐου στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία και θα διαρκέσει έως και τις 5 Μαΐου.


Διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου - ACTA σε συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών DisplayArtPlc.

Η έκθεση προσφέρει ολόπλευρη πληροφόρηση και ενημέρωση για τους προορισμούς που συμμετέχουν, ενώ μεταξύ των εκθετών είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου, Ταξιδιωτικοί Πράκτορες, Αεροπορικές Εταιρείες, Ξενοδοχεία και τουριστικά θέρετρα, ενώ σε μεγάλο αριθμό ανέρχονται και οι διεθνείς συμμετοχές.

Το Σάββατο 4 Μαΐου και ώρα 17:00  θα πραγματοποιηθεί διαδραστική παρουσίαση του νησιού μας, του ονομαστού σαμιώτικου κρασιού και των τοπικών προϊόντων, ενώπιον των αρχών του τόπου, των ταξιδιωτικών πρακτόρων και των ασχολούμενων με τον τουρισμό σε διεθνές επίπεδο.

Στόχος της συμμετοχής του Δήμου Σάμου στην έκθεση "Ταξίδι 2019" είναι να προβάλλει και πάλι το νησί μας ως έναν προορισμό με ιδιαίτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com