AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Απρ 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εγκαίνια του γραφείου του Χορευτικού Ομίλου Σάμου!


Τα εγκαίνια του γραφείου του Χορευτικού Ομίλου Σάμου (ΧΟΡ.Ο.Σ) πραγματοποιήθηκαν πραγματοποιηθούν την Τετάρτη στο κτήριο Νταέλ (παλιό γηροκομείο Σάμου) στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα, παρουσία του δημάρχου Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλου.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σαμίων, Δημήτρης Βογιατζής, η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ, Άννη Ανδρεάδου, ο Κυριάκος Πατσίδης, πρόεδρος ΝΠΔΔ, εκπρόσωπος της Ταξιαρχίας 79 ΑΔΤΕ, η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Σάμου, Μαρία Μαυρίδου, ο διευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου Σάμου, Δημήτρης Χατζής, η ειδική συνεργάτις του Δημάρχου Σάμου, Μαρία Παπαδάμ, η Μυρσίνη Ζαβουδάκη από το γραφείο του Δημάρχου, ο επιχειρηματίας Γιώργος Διονυσίου, καθώς και δεκάδες μέλη του ΧΟΡ.Ο.Σ.

Το νέο γραφείο του Χορευτικού Ομίλου Σάμου ευλόγησε ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα, π. Ιωακείμ Μοσχονάς, ο οποίος και με την ιδιότητά του ως μέλος της επιτροπής του Γηροκομείου Σάμου που παραχώρησε τον χώρο, έδωσε τις ευχές του προς το έργο του Ομίλου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημαντική πορεία και το έργο που επιτελεί ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου στο νησί.

Ο δήμαρχος απένειμε στον χοροδιδάσκαλο του ΧΟΡ.Ο.Σ, Μάκη Ευαγγέλου, όταν ο δήμαρχος Σάμου του απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στη διατήρηση και προβολή της σαμιακής παράδοσης.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να κεραστούν από τα εδέσματα που είχαν φτιάξει οι γυναίκες του ΧΟΡ.Ο.Σ και τις οποίες η διοίκηση του Ομίλου ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη που προσφέρουν σε κάθε δράση μας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα γλέντι που πραγματοποιήθηκε σε μεζεδοπωλείο της πόλης της Σάμου, από το οποίο φυσικά δεν έλειπε ο πολύς χορός.

"Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ήταν κοντά μας σε αυτή τη σημαντική στιγμή του Ομίλου μας και δεσμευόμαστε το νέο μας γραφείο να είναι ο πυρήνας για ακόμα περισσότερες δράσεις τέχνης και πολιτισμού" αναφέρουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου.

Δείτε στιγμιότυπα από τα εγκαίνια του γραφείου του Χορευτικού Ομίλου Σάμου!


































Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com