AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Απρ 2019

Απάντηση του συνδυασμού "Δύναμη δημιουργίας" στην ομιλία του Αλ. Λυμπέρη


Την ομιλία που έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρος Λυμπέρης, κατά την παρουσίαση του συνδυασμού του με τίτλο "Συμμαχία Πολιτών" σχολιάζει ο συνδυασμός "Δύναμη Δημιουργίας" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Καλατζή.

Δείτε τι αναφέρουν σχετικά οι υπεύθυνοι της "Δύναμης Δημιουργίας"

"Δυστυχώς ο Κ. Λυμπέρης στην ομιλία του δεν απέφυγε τον λαϊκισμό μηδενίζοντας τα πάντα , μη αναλαμβάνοντας καμία ευθύνη για τα μέχρι τώρα δρώμενα στην Δυτική Σάμο. 
Δεν παρουσίασε καμία τεκμηριωμένη πρόταση για δράση με ενέργειες και λύσεις, παρά μόνο αόριστες υποσχέσεις για δομές που ήδη υπάρχουν.

Η απουσία ουσιαστικών και ρεαλιστικών προτάσεων του είναι εμφανής.
Ανέφερε την δημιουργία πολιτικής προστασίας και γραφείου παραπόνων. Ο Κ. Λυμπέρης Αλέξανδρος  ως αιρετός αλλά και ως επικεφαλής συνδυασμού θα έπρεπε να είχε επισκεφθεί τον Δήμο αν είχε πραγματικό ενδιαφέρον, και να ενημερωθεί για τις δομές  που δήθεν δεν υπάρχουν. 

Εμείς με τον συνδυασμό μας, "ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" και το πρόγραμμά μας δηλώνουμε παρόντες, δίπλα στον πολίτη, ευελπιστώντας σε μια προεκλογική διαδικασία με εποικοδομητικό, για τον νέο Δήμο μας, διάλογο επί των πραγματικών προβλημάτων, με ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες λύσεις χωρίς αφορισμούς, ευχολόγια και ψέματα".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com