AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Απρ 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στειρώσεις αδέσποτων σκύλων της Σάμου!

Φωτογραφίες από τη σελίδα του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου στο facebook

Μαζικές στειρώσεις αδέσποτων σκύλων πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες στη Σάμο, μετά από πρωτοβουλίες, με πρωτοβουλία του Φιλοζωικού Σωματείου του νησιού. 

Οι υπεύθυνοι του σωματείου αναφέρουν για αυτή τη δράση:

"Σε αυτήν μας την προσπάθεια βρήκαμε ανταπόκριση τόσο από την πολιτεία όσο και από την κοινωνία γι αυτό θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους από καρδιάς για την αρωγή τους.

- Ευχαριστούμε θερμά το Δίκτυο Εθελοντών Κτηνίατρων του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου και πιο συγκεκριμένα τους εθελοντές κτηνιάτρους Βασίλειο Πετρίδη (υπεύθυνος αποστολής), Πέτρο Μπίσκα, Μιμόζα Τσίλη και Πέτρο Αργυρού (μέλος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Σάμου. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, που συμμετείχε και ένας Σάμιος κτηνίατρος σε μια τέτοια δράση). 

Το Σαββατοκύριακο στειρώθηκαν, εμβολιάστηκαν και ταυτοποιήθηκαν (με ηλεκτρονική σήμανση) 40 αδέσποτα, τα περισσότερα θηλυκά. 

Επίσης γίνανε τεστ Καλααζάρ, τα οποία εκτός από τρία ήταν αρνητικά. 

Η εξαιρετική επαγγελματικότητα και η άψογη συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας σε συνδυασμό με ευαισθησία, αγάπη και ενδιαφέρον για τα αδέσποτα μας έκαναν εντύπωση. 

Να αναφέρουμε, πως όλα τα σκυλάκια είναι μια χαρά και η ανάρρωση τους πάει θαυμάσια. Ευχόμαστε και ευελπιστούμε σε μια μελλοντική συνεργασία.

- Ευχαριστούμε πολύ τον κτηνίατρο Αντώνη Καραμηνά, ο οποίος παραχώρησε το κτηνιατρείο του για αυτήν την σπουδαία δραστηριότητα. Πρόθυμη όπως πάντα μας βοήθησε επίσης η συνεργάτισσα του, η κ Κική Δεσποίνη.

- Επίσης ευχαριστούμε πολύ την κ. Σοφία Παπαχατζή και τα παιδιά του Αρχιπελάγους για την σημαντική βοήθεια τους σε αυτήν την δράση. 

- Ευχαριστούμε τον κ. Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τον κ. Τσολακάκη. Ο Δήμος έκανε την επίσημη πρόσκληση και ανέλαβε τα έξοδα των εισιτηρίων των εθελοντών και την διαμονή τους καθώς επίσης των αναλώσιμων φαρμάκων κτλ.".

Δείτε φωτογραφίες από τη δράση των μαζικών στειρώσεων των αδέσποτων σκύλων της Σάμου!













Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com