AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Απρ 2019

Οι πρόσφατες δράσεις του συνδυασμού "ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο"


Μέλη του δημοτικού συνδυασμού "ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο" συναντήθηκαν την Παρασκευή με μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου "Samos Animal Welfare Association", παρόντος του Σταμάτη Τσολακάκη, διευθυντή της Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Σάμου. Ο συνδυασμός ανακοίνωσε και την έναρξη της λειτουργίας της ιστοσελίδας του.

Υπήρξε πλήρης ενημέρωση εκ μέρους του σωματείου και του δήμου για οτιδήποτε αφορά τα αδέσποτα σκυλιά συντροφιάς. 

Δεδομένου ότι για όλα τα προβλήματα υπάρχουν οι αντίστοιχες λύσεις, όλα τα μέλη του συνδυασμού ευελπιστούν "στο χτίσιμο μιας εκατέρωθεν συνεργασίας, για ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό φαινόμενο, λαμβάνοντας νομοθετικές πρωτοβουλίες και υιοθετώντας το Ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο".

Η ιστοσελίδα του συνδυασμού "ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο" 

Ο συνδυασμός «ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο» ανακοίνωσε τη λειτουργία της ιστοσελίδας του, που έχει στόχο να ενημερώνει με Δελτία Τύπου το κοινό της Σαμιακής κοινωνίας σχετικά με τις δράσεις και το Πρόγραμμα του Συνδυασμού με συνεχόμενη ροή της πληροφορίας. 

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του συνδυασμού "Το φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον και η ευκολία περιήγησης,  παρέχουν στο κοινό με απλότητα και σαφήνεια έναν χαρακτήρα που στόχο δεν έχει να προκαλέσει αλλά να ενημερώσει άμεσα, αποτελεσματικά και κυρίως ειλικρινά".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com