AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Απρ 2019

Περιοδεία στελεχών της κίνησης "Η Σάμος αλλάΖΕΙ' σε Χώρα και πόλη της Σάμου


Στη Χώρα και στην πόλη της Σάμου επικεντρώθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο οι προεκλογικές δραστηριότητες της δημοτικής κίνησης "Η Σάμος αλλάΖΕΙ", με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, Νίκο Ζάχαρη.

Δείτε πώς περιγράφουν οι υπεύθυνοι της κίνησης τις δράσεις τους κατά τις δύο τελευταίες μέρες στο νησί:

"1. Την Παρασκευή το βράδυ της 19ης Απριλίου, κλιμάκιο στελεχών της δημοτικής κίνησης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Ζάχαρη είχε ενημερωτική συνάντηση στη Χώρα, όπου ενημερώθηκε από κατοίκους και τον πρώην πρόεδρο κ. Νίκο Γιαννακή για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Χώρας. 



Ένα χωριό που μεγαλώνει πληθυσμιακά και ενδεικτικά δεν έχει δικό του κτίριο για να στεγάσει το νηπιαγωγείο και θέλει να ιδρυθεί παιδικός σταθμός, που έχει  σημαντική αγροτική δραστηριότητα και θέλει έγκαιρα την αγροτική οδοποιία, που ο βιολογικός του καθαρισμός δεν λειτουργεί και καταλήγει σε χαβούζα, που η τωρινή δημοτική αρχή δεν εκπληρώνει τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της έναντι των κατοίκων.

2. Το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Απριλίου άλλο κλιμάκιο στελεχών της δημοτικής κίνησης «η Σάμος αλλάΖΕΙ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Ζάχαρη περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, μοιράζοντας τη διακήρυξη αρχών και συζητώντας με τον εμπορικό κόσμο και τους επισκέπτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


".

Τέλος η δημοτική κίνηση ενημερώνει ότι προεκλογικές περιοδείες της θα σταματήσουν  την Μεγάλη Τετάρτη και θα συνεχιστούν αμέσως μετά τον εορτασμό της Ανάστασης.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com