AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Ιουν 2019

Εκπτώσεις στους αστυνομικούς της Σάμου από την Dodekanisos Seaways


Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Dodekanisos Seaways, η οποία με τα ταχύπλοα καταμαράν της συνδέει τη Σάμο με τα Δωδεκάνησα, θα προσφέρει εκπτώσεις στους αστυνομικούς των Νομών Σάμου και Δωδεκανήσου..

Για το θέμα εκδόθηκε κοινή ανακοίνωση από την πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου Μαρία Μαυρίδου, τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου, Μανώλη Ανδρουλάκη, και τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου, Αντώνη Κυδωνάκη.

Με την ανακοίνωσή τους αυτοί οι αστυνομικοί των δύο νησιωτικών νομών ευχαριστούν την εταιρεία και ιδιαιτέρως τον ιδιοκτήτη της, Γιώργο Σπανό.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Οι Ένωσεις μας θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στη ναυτιλιακή  εταιρεία Dodekanisos Seaways και ιδιαιτέρως στον ιδιοκτήτη της κ. Σπανό Γεώργιο για την άμεση ανταπόκριση  στο αίτημά μας για προσφορά εκπτώσεων στους Αστυνομικούς που υπηρετούν στην περιοχή μας.

Η ανωτέρω προσφορά θα διευκολύνει σημαντικά τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στα μικρά και τα μεγάλα νησιά και απαιτείται να μετακινούνται από και προς αυτά".

Αναδημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com