AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Ιουν 2019

ΚΚΕ Σάμου: "Κανένα hotspot στο νησί"


Τις απόψεις της για το κλείσιμο του hotspot Σάμου, τον απεγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών από το νησί, αλλά και τη μη δημιουργία νέου hotspot, παρουσιάζει η Τομεακή Οργάνωση Σάμου του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ΚΚΕ στο νησί, "νέα κοροϊδία για το σαμιώτικο λαό αποτελούν τα όσα υπόσχονται επίδοξοι πολιτευτές της Ν.Δ στους κατοίκους των Μυτιληνιών και των γύρω περιοχών οτι τάχα το νέο hotspot δε θα γίνει στην περιοχή τους αλλά θα πάει αλλού. Ας μας πει, λοιπόν, η Ν.Δ που θα κάνει το νέο hotspot;

Είναι πρόκληση αυτοί που, από κοινού με ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ΚΙΝ.ΑΛ, έχουν υπογράψει και αποδέχονται τις συμφωνίες με τις οποίες εγκλωβίζονται στο νησιά αυτοί οι άνθρωποι, που κοροϊδεύουν με τη «λύση» της «αποσυμφόρησης», τώρα να βγαίνουν στη γύρα προεκλογικά και να παζαρεύουν που θα γίνει το νέο κέντρο  - φυλακή.

Η λύση είναι μία: να κλείσουν τα hotspot, να μη δημιουργηθεί κανένα νέο στα νησιά μας, να απεγκλωβιστούν πρόσφυγες και μετανάστες από το νησί και τη χώρα. Κι αυτή τη λύση την παλεύει μόνο το ΚΚΕ. Όσοι είναι υπέρ αυτής της λύσης έχουν μία επιλογή στις 7 Ιούλη: ισχυρό ΚΚΕ".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com