AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Νοε 2012

Στη Σάμο ο Τέρενς Κουίκ


Νέα επίσκεψη στη Σάμο θα πραγματοποιήσει αύριο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

Η επίσκεψη αυτή γίνεται με κύριο στόχο να εξεταστούν από κοντά τα φλέγοντα ζητήματα των ΟΤΑ , όπως έχουν διαμορφωθεί και με τις τελευταίες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που εξέδωσε η κυβέρνηση.

Ο Τέρενς Κουίκ θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με το Δήμαρχο του νησιού Στέλιο Θάνο, Αντιδημάρχους, Προέδρους Δημοτικών και Κοινοτικών Ενοτήτων, αλλά και με όλα τα σωματεία εργαζομένων.

Επίσης, ο κ. Κουίκ θα επισκεφθεί τόσο το νοσοκομείο Σάμου, όσο και το υπό κατάληψη Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, καθώς το θέμα της υποδομής για τη Δημόσια Υγεία βρίσκεται στη Σάμο σε απελπιστική κατάσταση.

Έχει επίσης προγραμματιστεί επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το οποίο έχει μπει στη διαδικασία της συρρίκνωσης. Εκεί είναι προγραμματισμένες συναντήσεις με τη Διοίκηση, καθηγητές και εργαζόμενους.

Τέλος, έχει οριστεί και συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Τέρενς Κουίκ στη Σάμο:

09:00  Συνάντηση και σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου  Καρλοβάσου με τον πρώην Αντιδήμαρχο Καρλοβάσου, τους Προέδρους των 20 Δημοτικών & Κοινοτικών Ενοτήτων της Δυτικής Σάμου (Καρλόβασι – Μαραθόκαμπο) και τον Πρόεδρο του οργάνου των Δημοτικών Ενοτήτων της Σάμου, Μανόλη Φραντζή, όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δυτική Σάμος.

10:15  Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου κ. Γιώργο Κασαπόγλου.

10:45  Επίσκεψη και συνάντηση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με την Περιφερειακή Διευθύντρια της Σάμου Ελένη Παπαγρηγορίου, τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του Πανεπιστημίου Χαράλαμπο Μαγδανοζίδη και τον καθηγητή και πρόεδρο των διδασκόντων Νίκο Καραχάλιο.

11:30  Επίσκεψη στο υπό κατάληψη Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου και συνάντηση με τους εργαζομένους.

12:30  Συνάντηση με τον δήμαρχο Σάμου, Στέλιο Θάνο για ενημέρωση των προβλημάτων της χρηματοδότησης του Δήμου, το πρόβλημα των εργαζομένων το θέμα της συγκοινωνιακής σύνδεσης του νησιού, κ.α.

13:00  Συνάντηση με αντιπροσωπία εργαζομένων του Δήμου Σάμου και του ΚΕ.Φ.Η Σάμου (Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων απλήρωτοι 6 μήνες).

13:30  Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Σάμου, Νίκο Λύκο, αρμόδιο για το Πυθαγόρειο, και ενημέρωση για τα προβλήματα της περιοχής.

14:00  Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Σάμου και ενημέρωση για τα προβλήματα από την Διοικητή του Νοσοκομείου, Βασιλεία Σίδερη, το Διευθυντή του Νοσοκομείου, Μιχάλη Καραβασίλη και αντιπροσωπεία του Ιατρικού Συλλόγου και του Συλλόγου των εργαζομένων.