AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Νοε 2012

Πρώτος και αήττητος ο Ίκαρος


Το 3 στα 3 έκανε ο Ίκαρος, νικώντας στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου την Αναγέννηση με 56-31 στον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ "Δημήτριος Θάνος".

O Ίκαρος, παρά τις ελλείψεις του, έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και αποζημίωσε με θέαμα το κοινό του (είχε να παίξει μεγάλο χρονικό διάστημα μπροστά σε αυτό). Η Αναγέννηση πήγε και αυτή με πολλές ελλείψεις στην Ικαρία (αποστολή με μόλις 8 παίκτες) αλλά με το παιχνίδι της έδειξε ότι δεν μπήκε ποτέ μέσα στο γήπεδο.

Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού η μεγάλη αστοχία και ο τρόπος που αγωνίστηκε η Αναγέννηση (είναι χαρακτηριστικό ότι στις βολές η Αναγέννηση είχε μόλις 7 στις 21), κάτι εντελώς αντίθετα με αυτό που έγινε στον αγώνα με το Καρλόβασι, όπου νίκησε μετά από μία μεγάλη εμφάνιση.

Ο Ίκαρος εκμεταλλεύτηκε την αστοχία των παικτών της Αναγέννησης, έτρεξε σε όλο το γήπεδο, είχε ωραίους συνδυασμούς και θα μπορούσε το σκορ να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν ο προπονητής του δεν άρχιζε να κάνει δοκιμές παικτών από τον πάγκο στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 17-6, 32-16, 48-25, 56-31.

Οι πόντοι των παικτών των 2 ομάδων:

ΠΑΣ Ίκαρος: Τσουρής Γ. 6 (2), Ζάνος 3 (1), Μελεσενάκης, Κόχειλας 5, Τσεπέρκας 3 (1), Τσαντές Ε., Τέσκος Χ. 1,Τσουρής Β. 12 (1), Χατζηνάκης 11, Βολίκας 8, Χωριάτης 7, Κιουλάνης.

ΑΣΣ Αναγέννηση (Μαραθοκαμπίτης): Παναγιώτου, Παναγιωτακόπουλος 7, Σταθακιός 4, Βογιατζής 4 (1), Ποϊριάζης 4 (1), Κουτζάς 8, Σκούτας 4, Παπαγγέλης.


Η βαθμολογία του πρωταθλήματος "Δημήτριος Θάνος" μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής:


Πηγή: samosbasket.gr