AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Νοε 2012

Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τον Πολυκράτη


Βαριά ήταν η τιμωρία για την ομάδα του Πολυκράτη, μετά από τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με τον Μίλωνα στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου την Κυριακή 11 Νοεμβρίου.

Ο Πολυκράτης τιμωρήθηκε με την ποινή των δύο αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών, αρχής γενομένης με τον αγώνα Πολυκράτης – Παναγίτσα Χαλκίδας στις 9/12/2012 και του αγώνα Πολυκράτης – Ιωνικός Νικαίας στις 13/1/2013.

Στον επερχόμενο αγώνα της Κυριακής 25/11/2012 (ώρα 12:00) με αντίπαλο την ομάδα του Κορωπίου, θα υπάρχουν θεατές στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου, ενώ ο επόμενος αγώνας του Πολυκράτη που θα βρεθούν θεατές στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου θα είναι αυτός με αντίπαλο την Ιεράπετρα την 27/1/2013.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Πολυκράτης (αν κάτι δεν αλλάξει όσο αφορά τη μείωση της ποινής του) θα παίξει μπροστά στο κοινό του μετά από δύο ολόκληρους μήνες.

Πρόκειται για ένα βαρύ πλήγμα για την ομάδα του Πολυκράτη, αφού θα στερηθεί την παρουσία των φιλάθλων του στις κερκίδες, μία από τις κύριες πηγές οικονομικών εσόδων για τη λειτουργία της ομάδας.

Πηγή: samosbasket.gr