AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Νοε 2012

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΟ Πολυκράτη προς τους φιλάθλους

 
Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ ΑΟ Πολυκράτη εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους φιλάθλους, για τη θερμή στήριξη που παρέχουν στην ομάδα, αλλά και προς την Τοπική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, για τη συμπαράσταση που προσφέρει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

"Το αθλητικό σωματείο ΑΟ Πολυκράτης, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια, τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο που έδωσε το βροντερό παρών στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου τη Κυριακή 25 Νοεμβρίου στον αγώνα με το ΓΣ Κορωπίου.

Η εκπληκτική και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας μας, το πάθος και ο παλμός που μετέδωσαν στους παίκτες μας, ιδιαίτερα στο καθοριστικό 4ο δεκάλεπτο, όπως αποδείχθηκε, καθώς και τα μαθήματα φιλοξενίας και αθλητικού πολιτισμού που παρέδωσαν με τη συμπεριφορά τους και την εν γένει θερμή παρουσία τους, τυγχάνουν άξιοι συγχαρητηρίων και κάθε ομάδα θα τους ήθελε στη δική της κερκίδα.

Οι ίδιοι αυτοί φίλαθλοι – οι οποίοι με τη σειρά τους έκαναν ένα νέο ξεκίνημα – θα πρέπει να διαφυλάττουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια και τους κόπους ετών για να φθάσει η ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Τα μοναδικά μας όπλα από την κερκίδα, είναι τα συνθήματα, το χειροκρότημα στο νικητή αλλά και στον ηττημένο. Η ημέρα της Κυριακής είναι η μέρα γιορτής για όλους εμάς που αγαπάμε το άθλημα του μπάσκετ.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που στάθηκαν κοντά μας αυτές τις δύσκολες για το σύλλογο ημέρες και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της ΤΕ Ε.Ο.Κ. Σάμου (κ. Ιωάννη Δρίλλια), καθώς και όλα τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής για τη στήριξή τους και την έμπρακτη συμπαράστασή τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά καιρούς το Σωματείο μας, όπως άλλωστε κάνουν για κάθε Σωματείο του Νομού.
"

Πηγή: samosbasket.gr