AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Νοε 2012

Η νέα εκδρομή του ΕΟΠΣ Σάμου


Νέα πεζοπορική απόδραση-διάσχιση οργανώνει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος (ΕΟΠΣ) Σάμου.

Μετά την επιτυχία της πρόσφατης εκδρομής στον Καρβούνη, σειρά έχουν τα Σεϊτάνια, Μικρό και Μεγάλο, στην τελευταία εκδρομή του συλλόγου για τη φετινή χρονιά.

Η περιοχή είναι ένα παραθαλάσσιο τμήμα της δυτικής Σάμου και δεν υπάρχει δρόμος έστω και αγροτικός για τη διάσχισή του. Η όλη διαδρομή είναι απείρου φυσικού κάλλους και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Natura 2000, ένα Ευρωπαϊκό Οικολογικό Δίκτυο περιοχών.

Ο βαθμός δυσκολίας για τους πεζοπόρους είναι εύκολος, ενώ η διάρκεια της διαδρομής είναι 3,5 ώρες.

Σημείο εκκίνησης έχει οριστεί το Ποτάμι Καρλοβάσου και τερματισμός στους Δρακαίους, όπου θα υπάρχει και ελεύθερος χρόνος. Η ώρα αναχώρησης είναι στις 9 το πρωί στην πλατεία Θ.Σοφούλη, δίπλα στο μηχάνημα της ανακύκλωσης, απέναντι από το Ξενία. Η ώρα επιστροφής από τους Δρακαίους είναι στις 5 το απόγευμα.

Το κόστος συμμετοχής (η δαπάνη για το λεωφορείο) ανέρχεται στα 10 για τους ενήλικες, στα 8 για παιδιά-μαθητές και στα 7 για τα μέλη του ΕΟΠΣ.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22730 23865, 22730 25433 και 22730 27293, καθώς και στα www.eopssamos.gr και eopssamos@yahoo.gr