AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Νοε 2012

Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη προς τον Υπουργό Υγείας


Το θέμα της απομάκρυνσης προσωπικού από το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου θέτει προς τον Ανδρέα Λυκουρέντζο ο Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους.

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας, ο αρμόδιος για τη Σάμο Αντιπεριφερειάρχης τού ζητά να επιληφθεί ώστε να επιλύσει τη δυσλειτουργία που έχει προκληθεί από τη μετακίνηση προσωπικού του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου προς το Νοσοκομείο Σάμου.

Ειδικότερα αναφέρει :

«Κύριε Υπουργέ,

Γίναμε γνώστες σχετικής διαμαρτυρίας εργαζομένων στο Κ.Υ. Καρλοβάσου με την οποία εκφράζονται φόβοι για την ομαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας και την απομείωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους της δυτικής Σάμου.

Θεωρούμε ότι η μόνιμη μετακίνηση προσωπικού από το Κ.Υ. Καρλοβάσου προς το Νοσοκομείο Σάμου παραβιάζει την ισορροπία κάλυψης των οργανικών θέσεων του Κ.Υ. ως προς τον αριθμό του υπηρετούντος ιατρικού προσωπικού και μηδενίζει τελείως το έργο της διακομιδής ασθενών με την αυθαίρετη μετακίνηση του ενός οδηγού ασθενοφόρου για την παροχή υπηρεσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, μη λαμβάνοντας υπόψη τη νησιωτικότητα της περιοχής μας.

Παρακαλώ όπως επιληφθείτε του ζητήματος, που αφορά την ιατρική περίθαλψη του μισού πληθυσμού της Σάμου
».