AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Σεπ 2013

Σχολικά είδη για καλό σκοπό


Σχολικά είδη συγκεντρώνουν ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης Σάμου (Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ) και η Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών, ώστε να σταθούν στο πλευρό των οικονομικά αδύναμων οικογενειών και να τους προσφέρουν μια ανάσα ανακούφισης.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, ζητούν και τη συνδρομή του Εμπορικού Συλλόγου, καθώς και εταιριών σχολικών ειδών, προσκαλώντας τους να συμβάλλουν στη συγκεκριμένη δράση, προκειμένου «σε μια δύσκολη εποχή να συγκεντρώσουμε λίγα από πολλούς και όχι πολλά από λίγους».

Η κατανομή των ειδών που θα συγκεντρωθούν θα γίνει με κριτήρια διανομής που ήδη εφαρμόζει το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ιεράς Μητρόπολης.

Το υλικό αφορά σε τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, στυλό, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, γομολάστιχες, ξύστρες κ.ά., που βρίσκονται σε καλή κατάσταση ώστε να μπορούν να μοιραστούν στους μαθητές τώρα που ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά.

Η συγκέντρωση του υλικού θα πραγματοποιείται στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως (πλησίον του Αγίου Νικολάου), τις καθημερινές, κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.