AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Οκτ 2013

Οι συναντήσεις του Τέρενς Κουίκ στη Σάμο

Φωτογραφία αρχείου

Ολοκληρώθηκε χθες η επίσκεψη του βουλευτή επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ και του γενικού γραμματέα του κόμματος, Σπύρου Γαληνού, στη Σάμο.

Οι κ.κ. Κουίκ και Γαληνός συναντήθηκαν με το Προεδρείο της Ε.Λ.Μ.Ε Σάμου και συζήτησαν θέματα σχετιζόμενα με διαθεσιμότητες - απολύσεις τα οποία θα κατατεθούν τη Δευτέρα ως Ερώτηση στη Βουλή.

Με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου συζήτησαν το μεγάλο πρόβλημα της απαγόρευσης τέλεσης αγώνων στα γήπεδα του νησιού, επειδή δεν έχουν άδεια λειτουργίας.

Για το θέμα αυτό ο Τέρενς Κουίκ είχε αργά χθες το βράδυ τηλεφωνική συνομιλία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, με τον οποίο συμφωνήθηκε να έχουν συνάντηση την επόμενη εβδομάδα σε μία προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος, το οποίο έχει αναστείλει όλα τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Τέλος, πραγματοποίησαν συνάντηση γνωριμίας με το νεοσύστατο Σύλλογο Τριτέκνων, ο οποίος συστεγάζεται με το Σύλλογο Πολυτέκνων και με τη νέα Συντονιστική Επιτροπή του κόμματος στη Σάμο, παρουσία των πολιτευτών Κώστα Χατζημιχάλη και Γιώργου Γαρυφάλλου.