AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Μαρ 2014

Οι δράσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Σάμου


Με περιοδείες σε χώρους εργασίας και χωριά του νησιού συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης (Κ.Κ.Ε) στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου και τον Δήμο Σάμου.

Ειδικότερα, την προηγούμενη Παρασκευή ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμου Κώστας Τζίχας και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Δράκος περιόδευσαν στον Πύργο και συνομίλησαν με δημότες της περιοχής, ενώ την περασμένη Τετάρτη επισκέφθηκαν και είχαν σύντομο διάλογο με τους εργαζόμενους στον Δήμο και στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, που αντιμετωπίζουν το φάσμα της διαθεσιμότητας και των απολύσεων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων στον Δήμο και στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου περιόδευσαν και στα Κοντακαίικα.

Σε κοινή δήλωσή τους, οι δύο υποψήφιοι επισήμαναν ότι "οι απολύσεις θα οδηγήσουν συμπολίτες μας στην ανεργία. Επίσης θα φέρουν συρρίκνωση των υπηρεσιών και ταλαιπωρία των πολιτών".

Σημείωσαν την ανάγκη "ο λαός να σηματοδοτήσει με την ψήφο του το ξεκίνημα της λαϊκής αφύπνισης και την πρόθεσή του να σταθεί με το κεφάλι ψηλά απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική και τους εκφραστές της. Να υπερψηφίσει τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης, να δυναμώσει το μοναδικό κόμμα που αντιπαλεύει αυτή την πολιτική στο σύνολό της, δείχνοντας ταυτόχρονα το δρόμο της λαϊκής συμμαχίας για την ανατροπή της και για τη λαϊκή εξουσία".

Απόψε στις 7 το ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στον Μαραθόκαμπο, όπου θα μιλήσουν οι Νίκος Σορόκος-γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Σάμου του ΚΚΕ, Αντώνης Δράκος-υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης  και Κώστας Τζίχας-υποψήφιος δήμαρχος Σάμου.

Αύριο Σάββατο οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης θα περιοδεύσουν στις 10.30  το πρωί στην αγορά του Καρλοβάσου.

Στο μεταξύ, η Λαϊκή Συσπείρωση δηλώνει ριζικά αντίθετη στην ιδιωτικοποίηση-«ξεπούλημα» του αεροδρομίου της Σάμου.

Καλεί τους εργαζόμενους και τους πολίτες του νησιού, "να καταδικάσουν την πώλησή του και να απαιτήσουν την ακύρωση κάθε ενέργειας προς αυτή τη κατεύθυνση".