AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

10 Ιαν 2015

Αντίστροφη μέτρηση για την ψηφιακή τηλεόραση στη Σάμο


Το έκτο και τελευταίο κατά σειρά switch-off, δηλαδή η επόμενη παύση του αναλογικού τηλεοπτικού σήματος με ταυτόχρονη έναρξη του ψηφιακού, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 2 π.μ. στη Σάμο, την Ικαρία, τα νησιά των Κυκλάδων, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Σε αυτό το περιοχικό switch-off του έργου της μετάβασης θα ενεργοποιηθούν συνολικά 53 κέντρα εκπομπής που θα δώσουν πρόσβαση στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα σε περίπου 900 χιλιάδες κατοίκους των νομών Σάμου, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων.

Τόσο οι ιδιωτικοί σταθμοί εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας, όσο και οι δημόσιοι θα εκπέμπουν το τηλεοπτικό τους πρόγραμμα σε νέες συχνότητες.

Οι κάτοικοι της Σάμου θα πρέπει να διαθέτουν τηλεόραση με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη MPEG-4 ή εξωτερικό αποκωδικοποιητή τεχνολογίας DVB-T MPEG-4 ή H.264 και από τις 6 Φεβρουαρίου να τον συντονίσουν στις νέες συχνότητες που αναφέρονται στον επόμενο πίνακα:

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες που αφορούν στο σχετικό switch-off στα νησιά του Νομού Σάμου:


Μπορείτε να μπείτε στον σχετικό χάρτη κάλυψης και να πληκτρολογήσετε την περιοχή σας (χωριό ή πόλη) για να δείτε από ποιο κέντρο εκπομπής θα λαμβάνετε το ψηφιακό σήμα. Ίσως χρειαστεί τα τοποθετήσετε ενισχυτή σήματος στην εγκατάστασή σας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την ψηφιακή τηλεόραση.

Παρακολουθήστε το σχετικό διαφημιστικό βίντεο της Digea: