AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Ιαν 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η HSW χορηγός στο έργο για τα αγκυροβόλια στη Σάμο


Την Hellenic Seaways (HSW), πλοιοκτήτρια εταιρεία του "Νήσος Μύκονος", ευχαριστεί ο Ναυτικός Όμιλος Σάμου για την καταλυτικής σημασίας συνεισφορά της στην αποπεράτωση του έργου "Ασφαλή αγκυροβόλια Λιμένα Σάμου".

Συγκεκριμένα η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Ναυτικού Ομίλου και χορήγησε όλο το απαιτούμενο υλικό (αγκυρόσχοινα, ναυτικά κλειδιά κτλ) αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ που χρειάζονται για την αποπεράτωση του έργου.

Οι άνθρωποι του Ομίλου ευχαριστούν ιδιαίτερα τον συμπατριώτη μας Μανώλη Νιώτη, στέλεχος της Hellenic Seaways, για την προώθηση και υλοποίηση του αιτήματος του Ν.Ο.Σ.

Επισημαίνουν ότι "το έργο των 50 ασφαλών αγκυροβολίων λιμένα Σάμου δημιουργεί συνθήκες αύξησης του θαλάσσιου τουρισμού με οφέλη για την πόλη αλλά και όλο το νησί της Σάμου.

Σε επίπεδο αισθητικής στην παραλία της πόλης το αποτέλεσμα θα είναι ίσο ή και μεγαλύτερο με την ανάπλαση της παραλιακής από την προσόρμιση και παραμονή των σκαφών όπως είθισται να είναι σε ένα “ζωντανό” λιμάνι
".

Δείτε φωτογραφίες από την εθελοντική εργασία μελών του Ναυτικού Ομίλου Σάμου για την κατασκευή των αγκυροβολίων με το χορηγηθέν υλικό στις εγκαταστάσεις του Ομίλου!












Πηγή φωτογραφιών: http://www.sunnyfotini.com/sailing/DeltioTypou_3_01_2014.html