AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Φεβ 2015

Δωρεά φαρμάκων από τη Λέσβο στο Κοινωνικό Φαρμακείο της Σάμου

Στο κέντρο ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος.
Δίπλα του η Μαριάννα Πόνη και ο Σπύρος Κατσαρός, διαχειριστές του Κοινωνικού Φαρμακείου.
 
Δύο μεγάλες κούτες γεμάτες φάρμακα που θα καλύψουν τις ελλείψεις του και θα βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη δέχτηκε την περασμένη Παρασκευή το Κοινωνικό Φαρμακείο Σάμου "Ευαγγελία Καραγεωργίου".

Τα συγκέντρωσαν και τα απέστειλαν στη Σάμο το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου και η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Λέσβου, τους οποίους οι εθελοντές του Κοινωνικού Φαρμακείου "Ευαγγελία Καραγεωργίου" ευχαριστούν δημοσίως για τη γενναιόδωρη αυτή προσφορά τους.

Ευχαριστούν επίσης την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πρόνοιας Βορείου Αιγαίου, Καλλιόπη Γόμου - Πρωτογεράκη, η οποία ανέλαβε την αποστολή των φαρμάκων με κούριερ, και τέλος τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Νίκο Κατρακάζο, ο οποίος τους τα παρέδωσε στη Μαριάννα Πόνη και τον Σπύρο Κατσαρό, διαχειριστές του Κοινωνικού Φαρμακείου. 



"Ευχαριστούμε την εθελοντική προσπάθεια και την ευαισθησία των συλλόγων αυτών της Λέσβου και ελπίζουμε να βρουν μιμητές και στον τόπο μας στις σημερινές δύσκολες συνθήκες. Η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης δεν αφορά μόνο προγράμματα και χρηματοδότηση των κρατικών φορέων, αλλά και την έμπρακτη συμμετοχή του κάθε ενός από εμάς ατομικά", αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κατρακάζος.