AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Φεβ 2015

Επίσκεψη της Δημοτικής Αρχής στην Ε.Ο.Σ.Σ


Τα γραφεία της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ.) επισκέφθηκαν την Τρίτη, μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της, ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Αμυρσώνης.
 
Οι δύο πλευρές είχαν, όπως είπαν, διεξοδική και εποικοδομητική συζήτηση για τα θέματα που μία ημέρα πριν συζητήθηκαν και με τον βουλευτή Σάμου, δηλαδή την αναγκαστικότητα, τον τραπεζικό δανεισμό και την υπερφορολόγηση.

Ο κ. Αγγελόπουλος δήλωσε τη συνέχιση της συμπαράστασής του στις θέσεις των αμπελουργών της Ε.Ο.Σ.Σ. Κατέθεσε προτάσεις για τον χειρισμό των θεμάτων και δήλωσε ότι θα συνοδεύσει και θα στηρίξει το Δ.Σ της Ε.Ο.Σ.Σ. κατά την επίσκεψή του στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και όπου αλλού χρειαστεί.

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, έκαναν αποδεκτή πρόταση του Δ.Σ της Ε.Ο.Σ.Σ για εκ νέου επιβεβαίωση των δύο ομόφωνων ψηφισμάτων που προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου που στηρίζουν την αναγκαστικότητα, όπως αυτή καθορίζεται από τον ιδρυτικό νόμο 6085/1934 της Ε.Ο.Σ.Σ. και των Πρωτοβάθμιων Συνεταιρισμών.