AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Φεβ 2015

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 26/2 έως 2/3


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Αλύγιστος (Unbroken)". Παράλληλα, το Σάββατο 28/2 και την Κυριακή 1/3, στις 6 το απόγευμα, θα προβάλλει την παιδική ταινία "Barbie η Σούπερ Πριγκίπισσα (Barbie in Princess Power)".


Η ταινία "Αλύγιστος" είναι μια βιογραφική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2014.

Η υπόθεση της ταινίας:

Η απίθανη ιστορία του Λουίς Ζαμπερίνι. Ο Ζαμπερίνι ήταν ένας ολυμπιονίκης δρομέας που στρατολογήθηκε κατά τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά κατά την πτώση του αεροπλάνου του, βρέθηκε στον ωκεανό. Αφού πέρασε 47 ημέρες πάνω σε σχεδία στον Ειρηνικό, μαζί με δύο συντρόφους του, πιάστηκε αιχμάλωτος από τον ιαπωνικό στρατό και κρατήθηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης επί δύο χρόνια και υπό τις σκληρότερες των συνθηκών.




Σκηνοθεσία: Angelina Jolie. Πρωταγωνιστούν: Jack O`Connell, Garrett Hedlund, Domhnall Gleeson κ.ά.

Διάρκεια: 137 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Η ταινία "Barbie η Σούπερ Πριγκίπισσα" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2015.



Η υπόθεση της ταινίας:

Η Κάρα είναι μια συνηθισμένη σύγχρονη πριγκίπισσα που ζει μια κανονική ζωή. Όταν μια μαγική πεταλούδα τη φιλήσει, η Κάρα θα αποκτήσει δυνάμεις που της επιτρέπουν να μεταμορφώνεται σε Σούπερ Πριγκίπισσα, δηλαδή στο δυναμικό alter ego της, που πετάει συνεχώς γύρω από το βασίλειο προκειμένου να το προστατεύει, πολεμώντας το έγκλημα. Σύντομα, όμως, η ζηλιάρα ξαδέρφη της Κάρα, Κορίν, αιχμαλωτίζει την πεταλούδα και μεταμορφώνεται σε Νταρκ Σπαρκλ, την αντίζηλο της Σούπερ Πριγκίπισσας.

Η θεαματικών αναμετρήσεων αντιδικία τους μεταφέρεται στον ουρανό, ώσπου συνειδητοποιούν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του βασιλείου. Θα βάλουν τα δύο κορίτσια στην άκρη τις διαφορές τους για να συνεργαστούν ενάντια στο κοινό κακό;


Σκηνοθεσία: Ezekiel Norton.
Στην μεταγλωττισμένη έκδοση που θα προβληθεί στο Cine Olympia ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών:

Κατερίνα Γκίργκις, Λίλα Μουτσοπούλου, Νίκος Νίκας, Χρήστος Συριώτης, Γιώργος Ματαράγκας, Σία Κοσκινά, Στεφανία Φιλιάδη, Ιφιγένεια Στάικου, Βάσω Κατσικέρου, Χριστέλλα Γκιζέλη, Ανδρέας Ρήγας.

Διάρκεια: 74'.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.