AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Φεβ 2015

Η "Ανατροπή" στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 2 Μαρτιου

 

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάσταση της πόλης της Σάμου, η οποία θα γίνει στις 2 Μαρτίου, ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει η δημοτική παράταξη "Ανατροπή". Δείτε τι λένε οι υπεύθυνοι της παράταξης για το θέμα:

"Εδώ και χρόνια η πόλη της Σάμου έχει καταστεί ένα μόνιμο εργοτάξιο. Παρά τις διαβεβαιώσεις για τη γρήγορη ολοκλήρωση των έργων αυτά δε φαίνεται να τελειώνουν ποτέ. Τα καλοκαίρια και οι χειμώνες περνάνε, οι τουριστικές σεζόν πλήττονται και οι κάτοικοι της πόλης της Σάμου βιώνουν μια συνεχή υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους. 

Σε αυτό το πλαίσιο αναρωτιέται εύλογα κανείς σχετικά με την διοικητική επάρκεια της προηγούμενης αλλά και της παρούσας δημοτικής αρχής. Κάτι που θα έπρεπε να έχουν αναρωτηθεί και οι ίδιοι. 

Η αδυναμία της δημοτικής αρχής να καθησυχάσει έγκαιρα και έγκυρα τις εύλογες ανησυχίες των πολιτών σχετικά με αυτό το σοβαρότατο ζήτημα, ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν αλλά και των εορτών του Πάσχα, αναγκάζει τους πολίτες να απαιτήσουν επιτακτικά την προσοχή και την ενεργοποίηση της εντολοδόχου δημοτικής αρχής.  

Η "Ανατροπή" στηρίζει τις πρωτοβουλίες πολιτών για δίκαια αιτήματα και για ένα καλύτερο αύριο. Η "Ανατροπή" συμπαρίσταται στη δίκαιη κινητοποίηση των πολιτών προκειμένου να ξυπνήσει η δημοτική αρχή και προτρέπει όλους να παραβρεθούν στην διαμαρτυρία που θα λάβει χώρα στη πλατεία δημαρχείου στο Βαθύ στις 2 Μαρτίου και ώρα 18.00
".