Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Σαμιακή γη",
σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του
Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Σάμου, διοργανώνει διημερίδα για το σαμιακό ελαιόλαδο το Σαββατοκύριακο 28/2 - 1/3.
Ο τίτλος της διημερίδας είναι "Σαμιακό ελαιόλαδο: Προοπτικές, Γευσιγνωσία, Επιχειρηματικότητα" και θα διεξαχθεί στο Μουσείο Σαμιακού Οίνου, το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου στο Μαλαγάρι Σάμου.
Εισηγητές στη διημερίδα θα είναι οι:
Εισηγητές στη διημερίδα θα είναι οι:
- Βασίλης Καμβύσης, Πρόεδρος Συμβουλευτικής Επιτροπής Χημικών
Εμπειρογνωμόνων του Σ.Ε.Β.Ι.Τ.ΕΛ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων
Τυποποιητών - Εξαγωγέων Ελαιολάδου).
- Δημήτρης Σταμουλάκης, σύμβουλος επιχειρήσεων τροφίμων για εξαγωγικές δραστηριότητες και δημιουργία brand name.
- Παναγιώτης Αθανασόπουλος, σύμβουλος οργάνωσης και ανάπτυξης επιχειρήσεων.
- Γιώργος Κατσικογιάννης, γεωπόνος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης "Σαμιακή γη".
Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της διημερίδας:
Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη διημερίδα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή διαδικτυακά* και να διαμορφώσουν τη θεματολογία της ανάλογα με τις δικές τους ανάγκες.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται επίσης στα τηλέφωνα 2273080395 και 2273028852 και στα e-mail samiakigi@hotmail.com και info@bioenersis.gr
Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της διημερίδας:
Κάντε κλικ για μεγέθυνση |
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται επίσης στα τηλέφωνα 2273080395 και 2273028852 και στα e-mail samiakigi@hotmail.com και info@bioenersis.gr
Δείτε περισσότερα για την διημερίδα.
* Σημείωση: αρχικά η διημερίδα προγραμματιζόταν να γίνει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.
* Σημείωση: αρχικά η διημερίδα προγραμματιζόταν να γίνει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.