AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Φεβ 2015

Διημερίδα για το σαμιακό ελαιόλαδο στις 28/2-1/3


Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Σαμιακή γη", σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Σάμου, διοργανώνει διημερίδα για το σαμιακό ελαιόλαδο το Σαββατοκύριακο 28/2 - 1/3.

Ο τίτλος της διημερίδας είναι "Σαμιακό ελαιόλαδο: Προοπτικές, Γευσιγνωσία, Επιχειρηματικότητα" και θα διεξαχθεί στο Μουσείο Σαμιακού Οίνου, το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου στο Μαλαγάρι Σάμου.

Εισηγητές στη διημερίδα θα είναι οι:

- Βασίλης Καμβύσης, Πρόεδρος Συμβουλευτικής Επιτροπής Χημικών Εμπειρογνωμόνων του Σ.Ε.Β.Ι.Τ.ΕΛ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων Τυποποιητών - Εξαγωγέων Ελαιολάδου).

- Δημήτρης Σταμουλάκης, σύμβουλος επιχειρήσεων τροφίμων για εξαγωγικές δραστηριότητες και δημιουργία brand name.

- Παναγιώτης Αθανασόπουλος, σύμβουλος οργάνωσης και ανάπτυξης επιχειρήσεων.

- Γιώργος Κατσικογιάννης, γεωπόνος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης "Σαμιακή γη".

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της διημερίδας:

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη διημερίδα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή διαδικτυακά* και να διαμορφώσουν τη θεματολογία της ανάλογα με τις δικές τους ανάγκες.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται επίσης στα τηλέφωνα 2273080395 και 2273028852 και στα e-mail samiakigi@hotmail.com και info@bioenersis.gr

Δείτε περισσότερα για την διημερίδα.

* Σημείωση: αρχικά η διημερίδα προγραμματιζόταν να γίνει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.