AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Φεβ 2016

Οι ταινίες στο Cine Rex από 4 έως 8/2


Ο κινηματογράφος Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 4 έως και τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "Η επιστροφή (Τhe Revenant)". Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Φεβρουαρίου, στις 4 το απόγευμα, θα προβάλλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Ο μικρός πρίγκιπας (The Little Prince)".

Η ταινία "Η επιστροφή" είναι μια περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2015.



Η υπόθεση της ταινίας:

1820, σε αχαρτογράφητη περιοχή της αμερικανικής υπαίθρου. Εκεί, ο Χιου Γκλας, κυνηγός και έμπορος γουνών, δέχεται επίθεση από μια αρκούδα, ενώ στη συνέχεια πέφτει θύμα ληστείας από τους συναδέλφους του, που τον αφήνουν στη μοίρα του. Ο κυνηγός, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, πρέπει να υπερκεράσει τον σκληρό Χειμώνα, την απειλή των ινδιάνων, με τη θέληση για εκδίκηση να είναι το μοναδικό του όπλο.





Σκηνοθεσία: Alejandro Gonzalez Inarritu. Πρωταγωνιστούν: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson κ.ά.

Διάρκεια: 156 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:
 



Η ταινία "Ο μικρός πρίγκιπας" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2015.


Η υπόθεση της ταινίας: 


Ένα τολμηρό, ταλαντούχο και γεμάτο περιέργεια κοριτσάκι ζει με την εξίσου ταλαντούχα, αλλά υπερεκτιμημένη μητέρα του. Όταν μετακομίζουν σε νέα γειτονιά, το κορίτσι γνωρίζει τον εκκεντρικό και δύστροπο γείτονα της, τον «αεροπόρο». Εκεί, μαθαίνει για την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, όπου ένας πιλότος πέφτει στην έρημο και συναντάει έναν μικρό πρίγκιπα από κάποιον μακρινό πλανήτη. Αυτή η ιστορία θα ενώσει το κορίτσι και τον αεροπόρο και μαζί θα ζήσουν μια απίθανη περιπέτεια.



Σκηνοθεσία: Mark Osborne.

Στην μεταγλωττισμένη έκδοση που θα προβληθεί στο Cine Rex ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών: Κωνσταντής Μαυριάς, Άγγελος Λιάγκος, Κώστας Δαρλάσης, Αφροδίτη Αντωνάκη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Νέστωρ Κοψιδάς, Βαγγέλης Μήλιος, Πέτρος Δαμουλής, Αργύρης Παυλίδης, Λουκάς Φραγκούλης, Φώτης Πετρίδης, Κώστας Αποστολίδης, Άννα Κουτσαφτίκη και στον ρόλο του αστυνομικού ο Άρης (REC) Λουμάκης.

Διάρκεια: 108'.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Χειμερινός κινηματογράφος Rex στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών Σάμου.

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ. Παιδικό: 5 ευρώ.