AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Μαΐ 2016

Συναυλία με τον Μίμη Πλέσσα στη Σάμο την Κυριακή 26/6


Συναυλία στη Σάμο θα δώσουν ο Μίμης Πλέσσας και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στη Σάμο την Κυριακή 26 Ιουνίου.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 21:00 στο Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου.

Τον συνθέτη και τον ερμηνευτή συνοδεύουν σε ρόλο guest καταξιωμένες ερμηνεύτριες που έχουν διαγράψει την δική τους πορεία στον χώρο και τον χρόνο: η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Ηρώ Σαΐα, η Ελένη Καρακάση και η Εύη Σιαμαντά. Μαζί τους ο Τάσος Χαλκιάς.

Επιμέλεια κειμένων και προγράμματος: Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα.

Συνοδεύει η "Ορχήστρα των Αισθήσεων".

Ενορχηστρώσεις - Διασκευές - Πλήκτρα: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Drums: Αλέξανδρος Κούρος
Κιθάρα - μπουζούκι: Γιώργος Δινάκος
Φλάουτο: Κωνσταντίνα Ρούσσου
Σαξόφωνο: Φοίβος Μποζάς
Μπάσο: Λουκάς Κερκύρας

 Λίγα λόγια για τη συναυλία

Κλείνοντας 2 χρόνια συνεργασίας με θεαματικές sold out συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο και έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη δισκογραφική τους δουλειά που μόλις κυκλοφόρησε, ο μεγάλος δημιουργός και εμπνευστής της νέας γενιάς Μίμης Πλέσσας και ο ερμηνευτής και ενορχηστρωτής Μαυρίκιος Μαυρικίου ταξιδεύουν στην Ελλάδα και αυτό το καλοκαίρι, έχοντας γεμάτες τις αποσκευές τους με γνωστά και αγαπημένα ακούσματα που η σφραγίδα τους στον χρόνο παρέμεινε ανεξίτηλη, με τα "Τραγούδια που δεν έχουν εποχές".

Μίμης Πλέσσας. Ένα όνομα, μία ιστορία και μία τεράστια παρακαταθήκη στον πολιτισμό και στην μουσική παιδεία της χώρας μας. Ο άνθρωπος που με τις συνθέσεις και τα τραγούδια του γαλούχησε πολλές γενεές και μέχρι σήμερα συνεχίζει να μεταλαμπαδεύει τις μουσικές του γνώσεις, να ανακαλύπτει και να καθιερώνει καλλιτέχνες και αγγίζοντας τα πλήκτρα του πιάνου με τον δικό του μοναδικό τρόπο, να συγκινεί και να ταξιδεύει μελωδικά το κοινό του.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με σεβασμό στο έργο του μεγάλου δημιουργού, εμπνέεται από αυτό, διασκευάζει, ενορχηστρώνει και ερμηνεύει μερικά από τα ωραιότερα και πιο διαχρονικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, τα οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από τις φωνές των μεγαλυτέρων ερμηνευτών της χώρας μας, καταθέτοντας την δική του προσωπική μουσική σφραγίδα.


Πληροφορίες-Κρατήσεις:


Φουντουλάκος Τάσος Τηλ. 6941676762 FB: dinamikisamou

Προπώληση

Πόλη της Σάμου:Κέντρο τύπου Γιαννουλόπουλος, τηλέφωνο 2273100303.
Καρλόβασι: Βιβλιοπωλείο Καραστάθης, τηλέφωνο 2273032378.

Χορηγός επικοινωνίας είναι και το My Samos Blog.