AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Μαΐ 2016

Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών


Ένας 27χρονος κι ένας 33χρονος συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης στους Μυτιληνιούς, σε επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

Πρόκειται για Έλληνα και Αλβανό αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια έλεγχου σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, βρέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου μικροποσότητα ακατέργαστου χασίς, μία συσκευασία με χαρτάκια κατασκευής αυτοσχέδιων τσιγάρων κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 33χρονου, όπου εντοπίστηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστο χασίς συνολικού βάρους 235 γραμμαρίων, 250 ευρώ, χαρτάκια για την κατασκευή αυτοσχέδιων τσιγάρων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης, ο 33χρονος προμηθευόταν ποσότητες χασίς από την Αττική, τις οποίες στη συνέχεια διέθετε προς πώληση, με τη συνδρομή του 27χρονου, σε υποψήφιους αγοραστές στις περιοχές των Μυτιληνιών και του Πυθαγορείου.

Τα ναρκωτικά και τα άλλα αντικείμενα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Σημειώνεται ότι και στο Πυθαγόρειο την Πέμπτη εντοπίστηκε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας χασίς.