AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

31 Μαΐ 2016

Μεγάλη δωρεά του Samian Social Club στο 1ο Δημοτικό Ν. Καρλοβασίου


Θερμές ευχαριστίες προς τον Σύλλογο Σαμίων Μελβούρνης "Samian Social Club" για τη μεγάλη δωρεά του προς το 1ο Δημοτικό Νέου Καρλοβασίου (Πορφυριάδα) απευθύνουν με επιστολές τους οι μαθητές και οι δάσκαλοι του σχολείου.

Κι αυτό γιατί οι συγκεκριμένοι Σαμιώτες της ομογένειας κάλυψαν όλα τα έξοδα για την πρόσφατη μετάβαση 25 μαθητών της ΣΤ΄ Τάξης και των γονέων τους στην Αθήνα, για εκπαιδευτική επίσκεψη.

Σε ευχαριστήρια επιστολή τους προς το "Samian Social Club" Μελβούρνης, τα παιδιά αναφέρουν:

"Εμείς, οι 25 μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Καρλοβασίου (Πορφυριάδα) μόλις επιστρέψαμε από την Αθήνα, στην οποία ταξιδέψαμε αυτή την εβδομάδα! Μας συνόδευσαν  οι εκπαιδευτικοί: Χρύσα Χριστοφορίδου, Αλεξάνδρα Κουζιώρτη, Ιωάννης Σάρακας και Δημήτρης Μαρνέζος.

Αφορμή στάθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψή μας στη Βουλή! Εκεί μας περίμενε ο Βουλευτής κ. Δημήτρης Σεβαστάκης, ο οποίος ξενάγησε και τους γονείς μας στη Βουλή! Τον ευχαριστούμε πολύ για το άμεσο ενδιαφέρον που έδειξε!

Εκτός από τη Βουλή όμως γνωρίσαμε πολλά μέρη! Τρεις γεμάτες μέρες με όλα τα χαρακτηριστικά μιας υπέροχης εκδρομής! Και που δεν πήγαμε! Και τι δεν επισκεφτήκαμε! Ίσως το ακούσατε βέβαια!

Αυτό που θέλουμε να μάθετε όμως είναι πως τίποτα απ' όλα αυτά δε θα γινόταν πραγματικότητα αν δεν είχε αναλάβει κατ' αποκλειστικότητα τα έξοδά μας ο Οικογενειακός Σύλλογος Σαμίων Μελβούρνης Samian Social Club!

Όχι μόνο ταξιδέψαμε εντελώς δωρεάν αεροπορικώς στην Αθήνα, αλλά ο Σύλλογος ανέλαβε και όλα τα έξοδά μας στην Αθήνα, τη διαμονή μας, τη διατροφή μας, τα εισιτήρια στα μουσεία και τους χώρους που επισκεφτήκαμε! Και όλα αυτά προκαταβολικά, ώστε οι γονείς μας δε χρειάστηκε να χρεωθούν καθόλου!

Οι εμπειρίες μας απερίγραπτες, μοναδικές!

Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς που μας συνόδευσαν, όπως και όλοι οι δάσκαλοι και ο διευθυντής του σχολείου μας, στέλνουν τις πιο θερμές ευχές σε όλα τα μέλη του συλλόγου Samian Social Club, που ενέκριναν τη δωρεά αυτή!

Όσο για εμάς τους μαθητές: ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους, στο να γίνουμε σκεπτόμενοι και ενεργοί πολίτες του αύριο, μέσα από τις εμπειρίες μας αυτές, που οι ίδιοι μας χάρισαν με τη δωρεά τους!

Πόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μία λέξη. ευχαριστούμε!

Στέλνουμε όλη μας την αγάπη οι μαθητές:

Θωμάς-Ίκαρος-Ρένος-Ηλίας-Γιώργος-Θέμος-Κωνσταντίνος-Δημήτρης-Αριστείδης-Νεφέλη-Ειρήνη-Χρύσα-Μαριλένα-Φιλιώ-Ελισάβετ-Σιμέλα-Νικολέτα-Μαρκέλλα-Στέφανος-Σταύρος-Παντελής-Ηλίας-Μαρία-Αντονέλα-Σταμάτης
".

Με τη σειρά τους ο διευθυντής, Φανούρης Κουκούλης, και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Καρλοβασίου ευχαριστούν θερμά τον Οικογενειακό Σύλλογο Σαμίων Μελβούρνης Samian Social Club για την αποκλειστική χρηματοδότηση της επίσκεψης των μαθητών του σχολείου στη Βουλή των Ελλήνων από 23-25/05/2016, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

"Στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στα μέλη του Συλλόγου αυτού, ο οποίος μας τίμησε με την εμπιστοσύνη του για τη διοργάνωση αυτής της επίσκεψης και ελπίζουμε σε συνέχεια της άριστης συνεργασίας μας στο μέλλον" αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.