AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Μαΐ 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το πανεπιστημιακό πρωτάθλημα σκακιού στη Σάμο!


Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου "Μέλισσος" διοργάνωσε την Κυριακή το 3ο Πανεπιστημιακό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Σάμου "Άλαν Τιούρινγκ". 

Οι αγώνες διοργανώθηκαν σε συνεργασία με την Φοιτητική Σκακιστική Ομάδα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο πρώην κτίριο της φοιτητικής λέσχης "Αλγόριθμος".

Συμμετείχαν συνολικά 9 σκακιστές (φοιτητές της Σχολής και όχι μόνο) και αγωνίστηκαν με το ελβετικό σύστημα 5 γύρων και χρόνο σκέψης 30  λεπτά για κάθε παίκτη. 

Μετά το τέλος του 5ου γύρου οι πρωτεύσαντες φοιτητές ήταν:

1ος: Γιαλιάς Χρήστος, μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και παίκτης του Σκακιστικού Ομίλου Ικαρίας, με 5 βαθμούς (και 1η θέση της γενικής κατάταξης).

2ος: Μαυρομιχάλης Κωνσταντίνος, φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και παίκτης του Ομίλου Σκακιστών Καλαμάτας, με 4 βαθμούς (και 2η θέση της γενικής κατάταξης).

3ος: Χασιώτης Σταμάτης, φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και παίκτης του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου και Μεταξάς Μιλτιάδης φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και παίκτης του σκακιστικού συλλόγου ΑΕΚ ΑΒΑΞ & ΠΕΣΣΟΙ Χαλκίδας με 2.5 βαθμούς έκαστος (και 4η θέση της γενικής κατάταξης).

Τα αναλυτικά αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου "Μέλισσος".

Δείτε φωτογραφίες από το 3ο Πανεπιστημιακό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Σάμου!


















Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγητή Ευστράτιο Πρασίδη, που με χαρά ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους για τη διοργάνωση του 3ου Πανεπιστημιακού Ατομικού Σκακιστικού Πρωταθλήματος Σάμου στους χώρους της Σχολής και που απένειμε τα μετάλλια στους νικητές.

Επίσης συγχαίρουν τους νικητές για την επιτυχία τους αλλά και όλους τους σκακιστές που συμμετείχαν στο τουρνουά. 

Τέλος εύχονται να τους δουν και πάλι σε κάποιο από τα σκακιστικά δρώμενα που ακολουθούν
.