AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Μαΐ 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Υποδοχή Σκανδιναβών τουριστών στο αεροδρόμιο Σάμου!

Φωτογραφίες του Πέτρου Γλεούδη

Το Επιμελητήριο Σάμου υποδέχτηκε το Σάββατο 500 τουρίστες τριών πτήσεων τσάρτερ από την Σουηδία των τουριστικών πρακτορείων Airtours και APPOLO.

Στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Σάμου τους τουρίστες υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου, Γιώργος Κυριαζής και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου "Λυκούργος", που πρόσφεραν στον κάθε επιβάτη από μια τσάντα με δώρα, γλυκό κρασί της Σάμου, ούζο, δίκαιη κούπα του Πυθαγόρα, ενημερωτικά & διαφημιστικά φυλλάδια του νησιού καθώς και ένα κλαδί ορχιδέας στις κυρίες. Επίσης στην υποδοχή παρευρέθη ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος.

Οι επισκέπτες γεύτηκαν παραδοσιακά προϊόντα, και εδέσματα, δοκίμασαν το σαμιώτικο κρασί και το ούζο και παρακολούθησαν τους παραδοσιακούς χορούς που παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Λυκούργος".
Ο Πέτρος Γλεούδης βρέθηκε στο αεροδρόμιο και απαθανάτισε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα:












 




Στη γιορτή βρέθηκε και η Κατερίνα Παπαδοπούλου, η οποία ανάρτησε τα παρακάτω στιγμιότυπα στη σελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Λυκούργος" στο Facebook:


















Τέλος δείτε τη φωτογραφία από την προσωπική σελίδα του αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Νίκου Κατρακάζου, ο οποίος παρέστη στην γιορτή για την υποδοχή των τουριστών:

 
 
Το Επιμελητήριο Σάμου ευχαριστεί θερμά τον Αερολιμενάρχη του Αεροδρομίου "Αρίσταρχος ο Σάμιος", Παναγιώτη Μανούκα, και το προσωπικό του αεροδρομίου για τη συνεργασία τους, όπως και τα μέλη του Πολιτιστικού Σύλλογου Πυθαγορείου "Λυκούργος" για την υποστήριξη τους.